Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Flavius.
Varsta: Am varsta de 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Salut, ma numesc Flavius, am 16 ani si joc SA:MP. Practic sportul Volei, unde sunt foarte bun. Imi respect toti prietenii . Nu doresc ca cineva sa ma stie de rau. Atunci cand sunt bagat intr-un conflict, incerc sa-i linistesc pe cei care sunt certati. Imi place sa ies pe afara cu rolele/mingea. Cel mai des ma joc cu alti prieteni jocul Volei :)) . Invat la scoala ''Prof. Paul Banica'' , unde am note mari. Uneori sunt si evidentiat in fata clasei. Cand este week-end, mai mult ma joc pe calculator , dar ies si pe afara cu niste colegi. Uneori mai fac si o vizita parcului nostru , ''Chindia'', si mai comandam de la pizzeria ''Vlad Tepes'' cate o pizza . Intr-un cuvant, ma distrez foarte bine. Nu am mentionat ca eu NU am DUSMANI! Ma inteleg foarte bine cu toata lumea, si sper sa ma inteleg bine si cu membrii din clan, care , din cate am auzit, sunt ascultatori. Peste 2 ani voi da Bacalaureat-ul si o sa-mi iau permisul de conducere. Pe viitor poate voi dona clanului 5-10 euro in jur. Eu sunt o persoana iubitoare care pune la suflet. Imi place sa ajut oamenii la nevoie, nu sa-i dau la o parte ca pe niste javre. Daca cineva ma injura/ma loveste ma prefac ca nu simt... dar unde sunt prietenii la nevoie? Uneori chiar cred ca prietenii nu sunt buni la nimic, doar aceia care plang impreuna cu tine daca ai gresit cu ceva.
Locatia(Oras): Targoviste.
Ce gen de muzica asculti? Hip hop si uneori Rap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : .Ca$$.
Nivel : 3 (stiu, este putin, dar astazi m-am apucat de Orange.Bugged.Ro. Am jucat si pe blue o perioada.
Nume folosite anterior: Big.Stoony. & BilTibac & An3T54.
Vechime pe server: Doar o zi.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, si sper ca nici nu voi avea.
Poza cu invitatie: Nu am primit inca invite.
Link cu faction history: Nu am mai aplicat in vreo factiune pe acest server (Doar pe ORANGE)
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu. (pe acest server)
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc uneori CS:GO, CS 1.6, Euro Truck Simulator, Who`s Your Daddy, etc.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Inca nu am apucat sa cunosc pe nimeni.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Sincer, eu mi-as da nota 7.5, nu sunt nici prost, dar am experienta necesara in trasul cu arma si intelesul comenzilor.
Experienta DM [ ()/10]: Nota mea pentru DM este 8. Cel mai bine ma descurc cu Deaglelul, atat cat si cu Shotgunul.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: sebast246 , Yahoo: designer_stefan
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca unul dintre membrii a postat un /ad cum ca orice player poate intra cu o aplicatie si mi s-a parut interesant, si am zis, de ce nu?
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu stiu exact. Pot ajuta clanul in multe feluri. Unul dintre acestea este de a ajuta membrii sa nu se certe intre ei, sa-i impac. M-as simtii prost daca nu ar colabora si ar fii rivali, deoarece sunt in acelasi clan.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, o sa-l adaug, dupa ce fac 10 posturi si sunt acceptat.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord.

Sper sa mi se acorde o sansa sa intru in clan, chiar mi-as dori. Oricine merita si o sansa.
Posted (edited)

Revino cu o cerere care sa contina o invitatie, poza /stats, link catre FH si sa respecte modelul de titlu! Iti sugerez sa refaci cererea cand o sa intri intr-o factiune si astfel acumulezi experienta.

Edited by AIM Luciano
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp