Alynush02 Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 (edited) Prezentare: <- aiciNu este cel mai complicat script din lume, nu este un script foarte complicat, doar am vrut sa vi-l arat si voua. Calitate proasta, stiu :( Edited July 19, 2016 by Un4m3d 2
SKiMER Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Un sistem destul de simplu' dar frumusel, pe pariu o sa vina puradeii la tine si o sa il ceara (pt bani, etc).. iti recomand sa nu il dai pt nimic deoarece se vor lauda cu munca ta. Felicitari pt munca depusa, si pregateste-te pt valul de PM-uri de la scripterii samp-ului.
Alynush02 Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 Un sistem destul de simplu' dar frumusel, pe pariu o sa vina puradeii la tine si o sa il ceara (pt bani, etc).. iti recomand sa nu il dai pt nimic deoarece se vor lauda cu munca ta. Felicitari pt munca depusa, si pregateste-te pt valul de PM-uri de la scripterii samp-ului. N-am de gand sa-l dau, daca era ceva complicat la el, probabil l-as fi vandut.. dar nu e nimic complicat la el, se poate face si de cel mai incepator scripter, gen Wizz..
SKiMER Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 N-am de gand sa-l dau, daca era ceva complicat la el, probabil l-as fi vandut.. dar nu e nimic complicat la el, se poate face si de cel mai incepator scripter, gen Wizz.. Wizz vrea sa pun variabila la comanda facuta de blaskowski... fix el stie sa faca ceva =)))
NewBie. Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 :))) on: de curiozitate, ti-a luat mai putin de 15 minute sa-l faci? (ca iei coordonatele si prostii din astea). simplu si dragut :D, gg.
Alynush02 Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 :))) on: de curiozitate, ti-a luat mai putin de 15 minute sa-l faci? (ca iei coordonatele si prostii din astea). simplu si dragut :D, gg. mai mult mi-a luat sa gasesc un loc potrivit si id-urile componentelor de la rotii, sincer.. 1
zguNNy Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Am zis si eu sa fac asa cv dar am zis ca nu prea are rost, mi-a fost si cam lene, oricum gg :)
Seraphim Alastair Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Are ceva daca ti-l copii? :D PS: Frumos sistem.
Alynush02 Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Are ceva daca ti-l copii? :D PS: Frumos sistem. este deja copiat de la shad0w, nu cred ca daca il copiezi si tu il deranjeaza cu ceva :)
L0K3D. Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Daca faceai sa-l duca intr-un garaj (gen PNS), sa-i setezi pozitia camerii in functie de ce accesorii modifica si bineinteles mai multe optiuni, era mai ok.
Alynush02 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Eu am ramas strict doar la ce a facut Shad0w, nu m-am gandit inca sa-i fac alte modificari.
Recommended Posts