Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prezentare: 

<- aici

Nu este cel mai complicat script din lume, nu este un script foarte complicat, doar am vrut sa vi-l arat si voua.

Calitate proasta, stiu :(

Edited by Un4m3d
  • Upvote 2
Posted

Un sistem destul de simplu' dar frumusel, pe pariu o sa vina puradeii la tine si o sa il ceara (pt bani, etc).. iti recomand sa nu il dai pt nimic deoarece se vor lauda cu munca ta.

Felicitari pt munca depusa, si pregateste-te pt valul de PM-uri de la scripterii samp-ului.

Posted

Un sistem destul de simplu' dar frumusel, pe pariu o sa vina puradeii la tine si o sa il ceara (pt bani, etc).. iti recomand sa nu il dai pt nimic deoarece se vor lauda cu munca ta.

Felicitari pt munca depusa, si pregateste-te pt valul de PM-uri de la scripterii samp-ului.

N-am de gand sa-l dau, daca era ceva complicat la el, probabil l-as fi vandut.. dar nu e nimic complicat la el, se poate face si de cel mai incepator scripter, gen Wizz..

Posted

N-am de gand sa-l dau, daca era ceva complicat la el, probabil l-as fi vandut.. dar nu e nimic complicat la el, se poate face si de cel mai incepator scripter, gen Wizz..

Wizz vrea sa pun variabila la comanda facuta de blaskowski... fix el stie sa faca ceva =)))

Posted

:)))

on: de curiozitate, ti-a luat mai putin de 15 minute sa-l faci? (ca iei coordonatele si prostii din astea).

simplu si dragut :D, gg.

Posted

:)))

on: de curiozitate, ti-a luat mai putin de 15 minute sa-l faci? (ca iei coordonatele si prostii din astea).

simplu si dragut :D, gg.

mai mult mi-a luat sa gasesc un loc potrivit si id-urile componentelor de la rotii, sincer..

• Upvote 1
Posted

Are ceva daca ti-l copii? :D

PS: Frumos sistem.

este deja copiat de la shad0w, nu cred ca daca il copiezi si tu il deranjeaza cu ceva :)

Posted

Daca faceai sa-l duca intr-un garaj (gen PNS), sa-i setezi pozitia camerii in functie de ce accesorii modifica si bineinteles mai multe optiuni, era mai ok.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp