Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

UPDATE #28 :

Daca v-a placut acest Update #29. Si v-au placut stunt-urile dati macar +1 pentru a va multumi !rep_up.png

Edited by Deniis.
  • Upvote 3
Posted

@ Mersi .

@@NemeSyS Tu nu sti ce fac eu , de exemplu : Sunt helper, nu am timp de vorbit prin sms-uri, de ce? Am foarte multa treaba ca Helper, ca Co-lider. Am si eu viata reala, am treaba si in realitate, nu numai pe jocuri. Deci abea-mi fac timp pentru Stunt-uri.

@ Ai nu ma inebuni :rolleyes:. Cu Superglue:).

Posted

UPDATE #29 :

Denis sincer... cred ca obserivi ca acestia te pupa in *** asa ca eu o sa iti spun 2 lucruri.

*1: Nu prea pot observa nimic se vede in patratele... incearca si tu sa il randezi cu un VideoPad sau un camtasia studio.

*2: Eu stiu ca esti un bun "Stunt-er" asa ca nu trebuie sa te afecteze cu ceva faptul ca te-am criticat... Nu vreau sa te superi, tineo tot asa dar tine cont de ce ti-am zis mai sus.

Posted

@ Invata sa dai pe 720 HD !

1) Este facut cu Camtasia Studio 8 Full Version!

2) Ei nu ma *** cum zici tu , ci le place adrenalina, actiunea, le place ceea ce fac eu , si mie imi place ceea ce fac ei . Eu prin stunt-urile astea ma prezint, eu prin adrenalina ma relaxez. Inainte de a "Critica"sau de a spune ce-ai zis acum. Gandeste-te, uite-te la videoclip pana iti dai seama cu ce este facut, ce este pus etc. Succes!

@ Cand imi cumpar si eu "Iar "superglue te voi invata :lol: .

Posted

@ Invata sa dai pe 720 HD !

1) Este facut cu Camtasia Studio 8 Full Version!

2) Ei nu ma *** cum zici tu , ci le place adrenalina, actiunea, le place ceea ce fac eu , si mie imi place ceea ce fac ei . Eu prin stunt-urile astea ma prezint, eu prin adrenalina ma relaxez. Inainte de a "Critica"sau de a spune ce-ai zis acum. Gandeste-te, uite-te la videoclip pana iti dai seama cu ce este facut, ce este pus etc. Succes!

@ Cand imi cumpar si eu "Iar "superglue te voi invata :lol: .

Mai bine nu spuneam nika... Esti tare suparacios...

Posted

@ Da, dar sunt alte stunt-uri acum #29. Mersi.

@ Mersi. Asta nu depinde de mine, ci de timp.

@ Mersi !.

@ Mersi, da o sa te invat cand voi mai avea timp.

Posted

Bravo. nu mai am nimic de comentat.

Esti deja ceva gen WOW!!!

~TOT ASA~

Posted

@ frumoase stunturile, dar trebuie să nu apeşi pe F7 să vedem şi noi ce se mai scrie pe helper chat etc etc. Frumos +1

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp