Deniis. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 @ Era un mod de NRG500, da nu era asa fain si am uitat sa-l schimb atunci.
Deniis. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 (edited) UPDATE #28 : Daca v-a placut acest Update #29. Si v-au placut stunt-urile dati macar +1 pentru a va multumi ! Edited September 7, 2013 by Deniis. 3
bmx Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Foarte tare se vede ca nu ai ce face toata ziua ;)
Eugen Tilinca Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) nici nu vad bine video-ul ca si vad un stunt tare O mica intrebare?Le lipesti cu superglue sau cu picatura? Edited September 6, 2013 by Freedom666
Deniis. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 @ Mersi . @@NemeSyS Tu nu sti ce fac eu , de exemplu : Sunt helper, nu am timp de vorbit prin sms-uri, de ce? Am foarte multa treaba ca Helper, ca Co-lider. Am si eu viata reala, am treaba si in realitate, nu numai pe jocuri. Deci abea-mi fac timp pentru Stunt-uri. @ Ai nu ma inebuni :rolleyes:. Cu Superglue:).
Eugen Tilinca Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 @@Deniis ia invatama si pe mn cum sa le lipesc ca tocmai mi-am cumparat super glue
Toonix Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 UPDATE #29 : Denis sincer... cred ca obserivi ca acestia te pupa in *** asa ca eu o sa iti spun 2 lucruri. *1: Nu prea pot observa nimic se vede in patratele... incearca si tu sa il randezi cu un VideoPad sau un camtasia studio. *2: Eu stiu ca esti un bun "Stunt-er" asa ca nu trebuie sa te afecteze cu ceva faptul ca te-am criticat... Nu vreau sa te superi, tineo tot asa dar tine cont de ce ti-am zis mai sus.
Deniis. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 @ Invata sa dai pe 720 HD ! 1) Este facut cu Camtasia Studio 8 Full Version! 2) Ei nu ma *** cum zici tu , ci le place adrenalina, actiunea, le place ceea ce fac eu , si mie imi place ceea ce fac ei . Eu prin stunt-urile astea ma prezint, eu prin adrenalina ma relaxez. Inainte de a "Critica"sau de a spune ce-ai zis acum. Gandeste-te, uite-te la videoclip pana iti dai seama cu ce este facut, ce este pus etc. Succes! @ Cand imi cumpar si eu "Iar "superglue te voi invata :lol: .
Toonix Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 @ Invata sa dai pe 720 HD ! 1) Este facut cu Camtasia Studio 8 Full Version! 2) Ei nu ma *** cum zici tu , ci le place adrenalina, actiunea, le place ceea ce fac eu , si mie imi place ceea ce fac ei . Eu prin stunt-urile astea ma prezint, eu prin adrenalina ma relaxez. Inainte de a "Critica"sau de a spune ce-ai zis acum. Gandeste-te, uite-te la videoclip pana iti dai seama cu ce este facut, ce este pus etc. Succes! @ Cand imi cumpar si eu "Iar "superglue te voi invata :lol: . Mai bine nu spuneam nika... Esti tare suparacios...
Deniis. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 @ Nu, ti se pare , nu m-am suparat doar ti-am Explicat;)!
Heydrich Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Cred ca am mai postat odata aici...Oricum frumoase GG pentru creativitate* :) Edited September 6, 2013 by Edytzu.
Flavius01 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 @@Deniis Bravo ma smekere rau stunturile tot asa sa nu te lasi ca dupaia e nasol :D! + 1 like pe YouTubE
alexandru88 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 super tare!, ai +1 de la mine cand pot ;)
satanaboss Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 @ Da sunt misto, bravo si bafta in continuare. As dori sa ma inveti si pe mine.:)) Ciu[z] 69 pentru toti fani mei.
Deniis. Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 @ Da, dar sunt alte stunt-uri acum #29. Mersi. @ Mersi. Asta nu depinde de mine, ci de timp. @ Mersi !. @ Mersi, da o sa te invat cand voi mai avea timp.
satanaboss Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 @ Ok, multumesc mult fratelo.Raman dator cu o bere;).
xTremePower Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Bravo. nu mai am nimic de comentat. Esti deja ceva gen WOW!!! ~TOT ASA~
Oddie Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 @ frumoase stunturile, dar trebuie să nu apeşi pe F7 să vedem şi noi ce se mai scrie pe helper chat etc etc. Frumos +1
Deniis. Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 @ Astept berea. @@Denis. Mersi man @ Imi pare rau sa-ti spun, dar am Spam, deci nu e bine, mai bine e F7 chat off cand filmez. Mersi!
satanaboss Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 @ Ok :)). Mergem la un bar si dam pe gat un wisky.=)) (in samp)
Deniis. Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 @ Nu,ai zis Bere , dami bere! @ Mersi!
Oddie Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 @ te cred, dar habar nu ai ce bine mă simt când văd şi eu ce se scrie pe acolo. :D
l3g10n Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Oare cine mai lipeste nrg de perete ca tine???? GG am dat +1, bravo
Recommended Posts