satanaboss Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) @ N-am cuvinte, videoclipul este editat prea frumos(misto) si stunt-urile sunt prea mortale. Bravo si bafta in continuare. Ne vedem pe 25 octombrie in Police Departament.Salutari din partea prietenului tau Satana. ''My best friend is Deniis.'' Edited September 9, 2013 by Satana.
Extasy Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bravo Deniis , foarte tare stunt-uri & poze .Tine-o tot asa ! Esti NR1.
Suculetzu Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bravo Deniis, te asteptam cu stunt-uri noi, si te rog eu sa nu mai spui la nimeni ca eu te-am invatat..ok?:)) Hai ca am glumit, bravo si te asteptam cu stunturi noi.
Deniis. Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @@NemeSyS Mersi. @@Geo1997 Mersi man, da am vorbit dar eu iau decizii nu ascult alte persoane/ prieteni etc.Daca eu nu mai am timp asta e.Voi reveni curand! @ Mersi man. Da poate reintru in Police Departament, asta depinde de noul Lider sau tot de @@BlueLight. daca ma va lua inapoi. @@GiGii Mersi;). @@Extasy Mersi ,daca tu zici ca-s NR 1 e bun. @@Colony Mersi man. Glumesti urat! te gauresc. @@Nyro Mersi. @@DarkNightCrazy Mersi man.
South_Cruz Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 UPDATE #30 : Acesta este ultimul videoclip de STUNT-URI... Pana in luna octombrie cam pe la sfarsit o sa reincep sa fac stunt-uri ! Va multumesc pentru ca mi-ati urmarit videoclipurile si ca v-au placut . Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi ca prieteni/prietene... Sper ca o sa faceti si voi stunt-uri grele, stunt-urile pe care le-am facut eu. Incercati-le;). Incercarea moarte n-are ! Listen!!!!!!! Si o sa stiti ce simt eu cand ma las de ceva ce-mi place foarte mult... : Daca v-a placut acest videoclip in intregime nu ezitati sa-mi dati un +1. Va multumesc;). Foarte frumos ! Chiar daca sunt de putin timp pe com , ti-am urmarit toate episoadele de la stunt-uri, de la primul si pana acum la ultimul.
Deniis. Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @@South_Cruz Mersi , niciodata nu e prea tarziu. @ Mersi urato.
geoghisa Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 GG Sunt foarte frumoase mia placut extrem de mult ,felicitari si tineo tot asa +1...
Deniis. Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @@l3g10n Mersi fratelo. @@geoghisa Mersi :*. @ Mersi mane. @@TDV Mersi. Va multumesc pentru aprecieri . Vad ca va plac mult, o sa mai revin cu stunt-uri :).
l3g10n Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 NU ABANDONA ......... SARITURA....... NU ABANDONA........ FAMILIA.
Deniis. Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @@l3g10n Nu abandonez nimic. Iau pauza pana in octombrie poate.. sau mai putin . Nu prea mai am timp de video-uri:(.
Remember Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Te asteptam cu forte noi in Octombrie @@Deniis
Pr3DaToR Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bravi Denis tine-o tot asa. Chiar te pricepi. +1!
Deniis. Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 @@Pr3DaToR Mersi, o sa incerc. @@Remember Mersi ca ma asteptati :lol: .
Recommended Posts