Sm0K3R Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Bine boss:) poate ne intalnim pe samp la niste stunt-uri Ai putea sa imi zici prin pm cum ai urcat acolo sus? Ms mult :)
Deniis. Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 @, Mersi frumos ! @@Black.Hole, Mersi frumos , însă nu pot să zic cum am urcat acolo sus, las să învățați și voi , să vă chinuiți pentru a ajunge ceva,cineva dacă faceți singuri. Succes!
GabiRadu Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Bravo, dar nu ai cum sa ajungi pe cladirea aia mare decat cu un admin ceva... singur nu ai cum.
Deniis. Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 @, Mulțumesc. Ba da, poți să ajungi pe clădirea aia înaltă fără un Admin , fără CODURI , fără bug-uri. Doar că nu vreau să zic cum se ajunge, că dacă aș zice toți o să urcați vehiculele acolo. @, Mersi man !
Andw. Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Subiect-ul video-ului: Stunt in Las Ventures O scurta prezentare: M-am gandit sa fac un Stunt in Las Ventures de plictiseala. Vizionare Placuta. Link catre filmulet: #1 Daca v-a placut nu strica un +1 Thx. Frumos, gg.
Deniis. Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 @, Momentan nu mai fac stunt-uri . Voi anunța când voi pune un nou Videoclip cu stunt-uri făcute pe acest server!
Deniis. Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 @,Merci. @, Atenție? Why ? @@TroJaNu4U,Merci. ce vremuri Exact, ce vremuri...
Recommended Posts