Popular Post BlaKa- Posted July 21, 2016 Popular Post Posted July 21, 2016 Salutare comunitate bugged. Cum spune si titlul, o sa va prezint niste semnaturi pentru fiecare factiune pasnica/mafie/departament. Semnaturile nu sunt facute doar pentru serverul green, ci si pentru blue/red/orange. Nu am reusit sa fac o poza la Los Santos Police Departament deoarece mereu acolo e dezastru. Dezastru ma refer ca sunt playerii cu masinile lor personale. Sa-ncepem! National Guard Hitman Agency Federal Bureau of Investigation News Reporters Taxi Las Venturas Grove Street Ballas The Russian Mafia Los Aztecas School Instructors LS-LV Las Venturas Paramedic Departament The Rifa Los Vagos Las Venturas Police Departament Taxi Los Santos SF Bikers The Italian Mafia Taxi San Fierro San Fierro Paramedic Departament San Fierro Police Departament School Instructors SF 14
RiPaR Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Spechere havok. Poti face duminica o poza la sedinta si sa o faci cam ca astea? Daca da imi zici
Alexandru Ghidanac Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Frumos, insa la News Reporters nu ti-a prea iesit. Celelalte sunt super, incearca te rog sa refaci la NR.
BlaKa- Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 @,@, @@TroJaNu4U, @@Andrei.AIM, @, @, Multumesc pentru pareri. La NR nu o pot reface. Daca vrei da-mi tu pm cu poza.
Munteanu Razvan Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Frumoasa se putea lucra m-ai mult la texte. P.S : imi poti da stock-ul cu S.I SF?
BlaKa- Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 @, E cv. @, Se poate lucra si la text dar m-am bazat mai mult sa se vada 'peisajul'. Nu mai detin stock.
DragosPustiu Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Frumos, apreciez ca ai stats sa pozezi HQ, insa le-ai si editat. Brava !
BlaKa- Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Frumos, apreciez ca ai stats sa pozezi HQ, insa le-ai si editat. Brava ! Frumos, +1. Multumesc.
zerofallen Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Salut, cum ai facut aceste imagini? Cu un mod sau ceva?
BlaKa- Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Frumos gj Mersi. Salut, cum ai facut aceste imagini? Cu un mod sau ceva? Nu le-am facut cu mod. Pur si simplu m-am apucat si am facut poze la HQ-uri pe la ora 01:00 de plictiseala. Daca te referi la luna, am mod de effecte.
Bykent Gaming Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Frumoase, era mai ok sa faci asta ziua ;)
BlaKa- Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 @, Am incercat dar era 'dezordine', adica persoane pe la HQ, masini luate si celelalte. Mersi.
Recommended Posts