DeagLe_ Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) Ia.. ce mail am primit de la "bugged" mai exact de la "CyberNetick" :))))) Sper sa nu cada nimeni in plasa cu aceasta noua "metoda de scam" :)) S-a observat ca nu se mai poate fura conturi din cauza metodei aplicate de bugged (blocarea contului pentru 3 zile la logarea de pe un ip nou) .. asa ca astia cer acuma si parola la mail :)))))))))) Si pe link-ul gyazo din incheierea mesajului e asta: Edited July 21, 2016 by AKA47.bLs Quote
Xpeedo Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) Eu in locul vostru il raportam direct la abuse@yahoo.com EDIT: din cate stiu orice site care ofera serviciu de email are ceva de genu unde poti raporta scammeri, p.s: daca dai sa vezi sursa de la email ii poti afla ip-ul, pe hotmail merge, dar cel mai probabil si pe gmail merge. Edited July 21, 2016 by Xpeedo Quote
Shady Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Eu in locul vostru il raportam direct la abuse@yahoo.com EDIT: din cate stiu orice site care ofera serviciu de email are ceva de genu unde poti raporta scammeri, p.s: daca dai sa vezi sursa de la email ii poti afla ip-ul, pe hotmail merge, dar cel mai probabil si pe gmail merge. ascultati de xpeedo citarul, va invata bn. O sa fac si io asta cu mail.. =]]]]]]]]]]]]]] Glumesc, aveti grija. Quote
Rava. Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 kek, lenea ii mare sa-si faca ei avere / conturi. Quote
Kuzmin Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Nu e frumos... si Cyber nu ar face asa ceva niciodata... Quote
Recommended Posts