unkkiddo Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) Nume:Cosmin PetreVarsta:15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o persoana cu simtul umorului, cu bun simt si cu respect fata de persoanele care chiar merita respect. Imi place foarte mult sa-mi petrec timpul liber pe serverul de Sa:Mp Orange.Bugged, dar nu pun acest joc pe primul loc. Am o viata pe care o am intodeauna pe primul loc. Ies zilnic cu prietenii, imi petrec timpul , weekend-urile mi le petrec la petreceri, fotbal, tenis de masa etc.Imi mai place sa incerc lucruri noi,sa imi fac prieteni noi,sa ma integrez repede intr-un golectiv.Locatia(Oras):Germania,Passau.Ce gen de muzica asculti?Ascult orice gen de muzica.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :kenNNivel :15Nume folosite anterior:Nu mai am dar va rog sa imi acordati o sansa.Vechime pe server:Aproximativ de cand s-a deschis serverul orange.bugged ma joc.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da se poate vedea in FH moduri interzise.Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/olvgiLink cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/kenNAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,nu am.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am mai fost in multe clanuri dar in nici unul nu mi-a placut asa mult deoarece owner-ul clanului/membri nu aveau seriozitate.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu,nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:SA-MP,Metin,LOL,CSGO,GTA V.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Bine inteles docamdata nu am niste membri din clan prieteni decat cativa dar eu spun ca o sa ma acomodez si voi fi .Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8.Experienta DM [ ()/10]:10.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:skype : marian__may.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece membri sunt de treaba,respectosi foarte seriosi si de caterinca.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cred ca pot ajuta clanul sa fie mai prietenos.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da,da sunt deacord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da,desigur. Edited July 21, 2016 by kenN.
_rmx4ever_ Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Contra pentru ca ai fost banat si se poate intampla din nou.
Recommended Posts