Jump to content

Crere [AIM] - kenN [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume:Cosmin Petre
Varsta:15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Sunt o persoana cu simtul umorului, cu bun simt si cu respect fata de persoanele care chiar merita respect. Imi place foarte mult sa-mi petrec timpul liber pe serverul de Sa:Mp Orange.Bugged, dar nu pun acest joc pe primul loc. Am o viata pe care o am intodeauna pe primul loc. Ies zilnic cu prietenii, imi petrec timpul , weekend-urile mi le petrec la petreceri, fotbal, tenis de masa etc.Imi mai place sa incerc lucruri noi,sa imi fac prieteni noi,sa ma integrez repede intr-un golectiv.
Locatia(Oras):Germania,Passau.
Ce gen de muzica asculti?Ascult orice gen de muzica.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :kenN
Nivel :15
Nume folosite anterior:Nu mai am dar va rog sa imi acordati o sansa.
Vechime pe server:Aproximativ de cand s-a deschis serverul orange.bugged ma joc.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da se poate vedea in FH moduri interzise.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/olvgi
Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/kenN
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,nu am.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am mai fost in multe clanuri dar in nici unul nu mi-a placut asa mult deoarece owner-ul clanului/membri nu aveau seriozitate.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu,nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?:SA-MP,Metin,LOL,CSGO,GTA V.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Bine inteles docamdata nu am niste membri din clan prieteni decat cativa dar eu spun ca o sa ma acomodez si voi fi .

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8.
Experienta DM [ ()/10]:10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:skype : marian__may.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece membri sunt de treaba,respectosi foarte seriosi si de caterinca.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cred ca pot ajuta clanul sa fie mai prietenos.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da,da sunt deacord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da,desigur.

Edited by kenN.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp