Popular Post Liviu32 Posted July 22, 2016 Popular Post Posted July 22, 2016 Salutare buGGed. Astăzi am decis să vă postez modurile folosite de mine. Skin Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Redenumiti fisierul .dff si .txd cu numele skin-ului dorit (puteti gasi aici o lista cu toate skin-urile) dupa care fisierele .dff si .txd le bagati in gta3.img cu ajutorul programului Spark. SkinChanger Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati fisierul SKINCHANGER.cs in folderul CLEO. NameCFlow Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati NameCFlow.cs si NameCFlow.ini in folderul CLEO. Din NameCFlow.ini se poate seta textul care vreti sa va apara pe ecran. Mapa pe M Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati Map.txd in Models->txd si Map.cs cu Map.ini in CLEO. Fpsunlock Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati FPSUNlock.cs in CLEO. Radar patrat Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati Radarrect.asi in folderul principal si hud.txd in Models. Sampgui Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati sampgui.png in folderul principal. Arme Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati toate fisierele in gta3.img cu ajutorul programului Spark. HP vehicul Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati VeHP in CLEO. Ped.ifp Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati Ped.ifp in Anim. First person Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati first_person.cs si newopcodes.cleo in CLEO. Tinta Link download: Click VirusTotal: Click Cum se instaleaza: Bagati hud.txd in Models. Acestea au fost modurile mele! 11
DanIeLLs Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) frumi Edited July 22, 2016 by PAwN BuGGeD
xKadjaR Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 http://imgur.com/a/ahbgi frumi Off: dc faci reclama On : gg liviu -1
Liviu32 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Tare frate :> ;) Ți-am dat +1 pentru munca depusă. Multumesc. gg thx Bravo frate, sunt foarte frumoase modurile Multumesc. frumi Mersi gj thx
MiXTAPE. Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Frumos, dar nu merge skinchanger, da crash. Ce cleo trebuie sa ai? Am 4.3
Shady Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 ce pc ai, cu ce ai editat, ai plus 1unu cand pot. Okey? :DDDDDDDDDDDDDDD
Liviu32 Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 batu şti cineitata Nu ce tare bv ms Frumos, dar nu merge skinchanger, da crash. Ce cleo trebuie sa ai? Am 4.3 eu folosesc http://www80.zippyshare.com/v/yJOItWhn/file.html ce pc ai, cu ce ai editat, ai plus 1unu cand pot. Okey? :DDDDDDDDDDDDDDD amd athlon 64 x2 dual core processor 4400 2.3 ghz 2gb ram, camtasia studio 8, ok plus unu bv mersi nu ami plake adv. bns gj thx Imi plac armele <3 ;)
Recommended Posts