Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Dan.
Varsta:Am varsta de 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):In primul rand numele meu este Dan, am 14 ani si sunt un baiat prietenos, respectuos, cu cei 7 ani de acasa, sociabil, amabil, increzator, sincer, curajos, aventuros, creativ, muncitor si corect.. Sunt foarte ambitios, glumet, dar sunt serios cand se pune problema, pun suflet in ceea ce fac, imi place munca in echipa si traiesc viata la maxim

Locatia(Oras):Izvoarele judetul Teleorman.
Ce gen de muzica asculti?Rap si manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Tranquila.
Nivel :11.
Nume folosite anterior:Nu am avut.
Vechime pe server:O luna si ceva.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da,dar banul a fost acordat gresit si am luat unban de la Cybernetick.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/kTfAd
Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/Tranquila
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da:20CM,Angels si srx.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.
Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Gyudon.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10.
Experienta DM [ ()/10]:10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Tranquila pe
skypeyahoo nu folosesc.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc să fac parte din clanul [AIM] deoarece: este foarte bine organizat de catre lider / co-lider, este un clan respectat pe server cu membri care merita sa fie in acest clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cred ca pot ajuta clanul sa fie mai respectat si prietenos.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp