Dexterr. Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Pohrib Marian AntonelVarsta: 17 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Pai sunt un baiat brunet,glumet ,prietenos . Cel mai mult pe lumea asta urasc cand ma contrazice cineva cand defapt eu am dreptate. Sunt genul de om caruia ii place sa zica totul in fata omului.Locatia(Oras): GalatiCe gen de muzica asculti? rap,hip-hop si uneori manele.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Dexterr.Nivel : 3 Nume folosite anterior: Niciunul.Vechime pe server: O saptamana.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu,nu am avut niciodata.Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/VGLjpLink cu faction history: Vin dupa rivalaAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu,nu am avut.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu,nu am fost.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): N-am fost.Ce alte jocuri mai joci?: Doar sa:mpCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu KelviN.jR ,acesta imi este si coleg de clasa.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10Experienta DM [ ()/10]: 10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: antonel1717De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Sa-mi fac prieteni noi,sa ma ''familiarizez'' mai repede cu server-ulCum consideri ca poti ajuta clanul?: Asta vom vedea in timpul petrecut alaturi de voi. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da
Dexterr. Posted July 24, 2016 Author Posted July 24, 2016 fata omulu Scuzati post-ul de mai sus ,nu stiu de ce s-a postat..eu n-am facut nimic. Rog pe liderul clanului sa stearga ultimele 2 post-uri ale mele , Acesta si ala in care scrie "Scuzati post-ul de mai sus ,nu stiu de ce s-a postat..eu n-am facut nimic. " A umblat un prieten pe cont-ul meu de forum si a postat post-ul ala cu "post-ul de mai sus". Acum am schimbat parola. Va rog sa ma scuzati ! Adica post-ul asta sa-l stergeti..
_rmx4ever_ Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 (edited) Contra, prea putine ore jucate, nu ai FH, esti la inceput, zic sa revii cand vei fi mai experimentat pe aceste server. Edited July 24, 2016 by -AIM-rmx4ever
Recommended Posts