Jump to content

Deschidere San Fierro pe serverul Orange, Giftbox pe toate serverele

Recommended Posts

Posted

Daca am 14 days taxi orange? Si 116 green fost co ce sanse am cyber?

Cyber de la inceput am jucat  am fost in paramedic, dar niste copii fara viitor mi-au spart contul si dupa ce l-au spart iau pus nick Soul si a luat r6 hitman csf.

Conteaza si daca ai sanctiuni, experienta, nu numai zile prin facțiuni, dar conteaza sa ai ceva zile pe orange pentru a avea sanse mai mari.
Posted

Dupa parerea mea s-a deschis destul de devreme considerandu-se ca pe green, orasul SF s-a deschis la aproximativ un 1 an de functionare a serverului iar pe red cam la fel, tot tarziu, pe de alta parte serverul green tot asa a tinut-o in 500 - 600 de playeri si acolo erau jucatori multi fara factiuni.

Serverul Orange este foarte populat, nimeni nu se aştepta la asemenea succes. Tocmai de asta se deschide şi orasul San Fierro.

Posted (edited)

Cate zile trebuie să aplici lider la o facțiune?

Edited by .Golden.
Posted

Serverul Orange este foarte populat, nimeni nu se aştepta la asemenea succes. Tocmai de asta se deschide şi orasul San Fierro.

Cine a ajuns helper? :P 

nabul meu 

Posted

Cine a ajuns helper? :P

nabul meu 

da msmsmsmsmsms

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp