Jump to content

Cerere - AIM - ionut.bcn.[ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ionut Bacanu.
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert, sa ma laud sau sa ma cert. Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. Nu astept ceva in schimb de la ei pe moment. Vreau doar sa imi ramana prieteni. Imi place foarte mult si munca in echipa, dar doar atunci cand e nevoie de ea.

Locatia(Oras): Ploiesti.
Ce gen de muzica asculti? Manele si Trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : ionut.bcn
Nivel : 10
Nume folosite anterior: Acesta este primul.
Vechime pe server: M-am apcucat din prima zi.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu.
Poza cu invitatie:
http://imgur.com/a/U1Y2o
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/ionut.bcn
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Titanii.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: Atat.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Rol3x, Deso, Edison, Virusake si o sa ma inteleg bine cu toi.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10.
Experienta DM [ ()/10]:10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: ionut_bacanu@yahoo.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan bazat pe mafii si eu fac parte din una si voi face pe viitor, deoarece imi plac membrii clanului si este un clan unit si pus la punct.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?:  Sa fie mult mai populat, sa fim mai uniti, cat mai multi si sa ne ajut membrii clanul, sa ne ajutam reciproc.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Posted

Pro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp