Popular Post Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Popular Post Posted July 27, 2016 (edited) Am primit multe pm-uri pe forum si in joc de genul si m-am gandit sa va fac un topic de unde sa il luati, daca link-ul nu mai merge o sa dau edit la topic, il am pe dropbox de cat arata acolo si daca prostu de tobby a gresit cv imi lasa-ti pm, rezolv eu mai incolo, hai bafta la waruri cu el. Video cu prezentarea gta3-ului: Link download: http://www13.zippyshare.com/v/995TjEZo/file.html MODUL E FACUT DE LA 0 DE MINE, SKIN-URILE, VEGETATIA SI ARMELE LE-AM FACUT IN PHOTOSHOP, DUPA L-AM SHRINKAT SI ALA A FOST TOBBY A SCRIS gta3 by tobby LASA-TI CA VA BAGA FRATELE TOMA MAINE DIMINEATA LINK DP MEDIAFIRE CU VALOARE, DAU EDIT PE LA 1, HAI NB Edited July 27, 2016 by TomaContDeForum 53
.ADRIANN Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 asa ma tomitza :>, ti-am dat si +1 dar da-mi timecyc ala portocaliu asa, aipa
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 asa ma tomitza :>, ti-am dat si +1 dar da-mi timecyc ala portocaliu asa, aipa nu il mai am, era sa ma cert cu gigal si decat sa ma cert cu el am zis sa il sterg sa fie bine
Cosmin Ghioc Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 gta3.img ravistone + skim. Facut de tine zici, trist.
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 gta3.img ravistone + skim. Facut de tine zici, trist. e facut de la 0 papusa, stai linistit
Cosmin Ghioc Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 e facut de la 0 papusa, stai linistit Iauzi la el =))))), cauta coaie gta3.img ravistone si gta3.img. GTA3.img ravistone - ceata cu cerul alb, armele low, texturi low, vegetatie off. GTA3.Img skim - skinurile low, strazile default low. Casca ochii fiule.
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Iauzi la el =))))), cauta coaie gta3.img ravistone si gta3.img. GTA3.img ravistone - ceata cu cerul alb, armele low, texturi low, vegetatie off. GTA3.Img skim - skinurile low, strazile default low. Casca ochii fiule. AMARATULE, TI-L FAC IAR FILMAT DACA VREI, CASCA TU OCHII AIA DE CIOARA CA AL MEU NU ARE ZAPADA CA SI ALA A LUI RAVISTONE, NU ARE NICI SKIN-URILE LUI SKIM PANA SI VEGETATIA AM FACUT-O EU NU ARE PIC DE FLOARE SAU CV, LE AM PE TOATE IN ARHIVA, DACA NU CREZI TI LE PREZINT
Cosmin Ghioc Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) AMARATULE, TI-L FAC IAR FILMAT DACA VREI, CASCA TU OCHII AIA DE CIOARA CA AL MEU NU ARE ZAPADA CA SI ALA A LUI RAVISTONE, NU ARE NICI SKIN-URILE LUI SKIM PANA SI VEGETATIA AM FACUT-O EU NU ARE PIC DE FLOARE SAU CV, LE AM PE TOATE IN ARHIVA, DACA NU CREZI TI LE PREZINT Usor, nu tipa ca iti plesnesc venele. Ti-am zis casca ochii la cele 2 gta3.img-uri si ai sa vezi ca sunt indentice cu ce ai tu. Am zis ca ai strazi default low. Mai scrie vre-o suferinta de taran d'aia. Edited July 27, 2016 by TimeLine
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Usor, nu tipa ca iti plesnesc venele. Ti-am zis casca ochii la cele 2 gta3.img-uri si ai sa vezi ca sunt indentice cu ce ai tu. Am zis ca ai strazi default low. bai lasa fitele de taran ca ma plictisesc, e facut de la 0 de mine, am martori am ce vrei tu, am dovezi am detoate, ti-l fac filmat de la 0, fa-mi tu alea 2 combinate sa-ti da exact ca si asta, skinurile sunt facute in photoshop de mine de la 0, vegetatia la fel, doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat, in rest e facut tot de mine, iar texturile low le-am facut cu gta shrinker, dai search pe google saracie, nu te baga in seama daca nu stii si daca nu-ti place nu-l folosi
Cosmin Ghioc Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 bai lasa fitele de taran ca ma plictisesc, e facut de la 0 de mine, am martori am ce vrei tu, am dovezi am detoate, ti-l fac filmat de la 0, fa-mi tu alea 2 combinate sa-ti da exact ca si asta, skinurile sunt facute in photoshop de mine de la 0, vegetatia la fel, doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat, in rest e facut tot de mine, iar texturile low le-am facut cu gta shrinker, dai search pe google saracie, nu te baga in seama daca nu stii si daca nu-ti place nu-l folosi usor bai panikatule, frustratule care ejty. Armele alea sunt identice, intru maine pe pc si iti arat poza cu gta3-u lu skim si skinurile de mafii da-te-n rsm
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 (edited) usor bai panikatule, frustratule care ejty. Armele alea sunt identice, intru maine pe pc si iti arat poza cu gta3-u lu skim si skinurile de mafii da-te-n rsm tu nu stii citi pana la capat? ti-am zis ca armele le-am pus pe alea insa skinurile sunt facute de mine de la 0, le mai am separat in arhiva, astept sa vad ce skinuri imi dai tu Edited July 27, 2016 by TomaContDeForum
Cosmin Ghioc Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat N-ai cu cn doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat nici tu nu stii ce-ai facut
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 N-ai cu cn ce nu ai cu cine bai cacatule, eu le-am facut de la 0 toate daca nu crezi ma doare la patina, am toate dovezile si martori nu stau sa-ti dau tie explicatii, ai vazut ca ti-am dat peste bot acuma nu mai stii ca sa spui, dai tare din topicu asta ca la tarani ca tine nu ai ce sa le explici, tot prosti raman pana mor
Toma AG-7 Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 (edited) GG Tom, numele melodiei sau pa? Edited July 27, 2016 by TomaContDeForum 1
MORGAN Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 usor bai panikatule, frustratule care ejty. Armele alea sunt identice, intru maine pe pc si iti arat poza cu gta3-u lu skim si skinurile de mafii da-te-n rsm ho ca nu-s a lu skim si ghitanu le-o luat de la pinkman On: Se vede diferenta dintre cele 2, a lui pinkman erau mai putin colorate ca ale tale, gg tomesku
Recommended Posts