Jump to content

Recommended Posts

Posted

asa ma tomitza :>, ti-am dat si +1 dar da-mi timecyc ala portocaliu asa, aipa

nu il mai am, era sa ma cert cu gigal si decat sa ma cert cu el am zis sa il sterg sa fie bine

Posted

e facut de la 0 papusa, stai linistit

Iauzi la el =))))), cauta coaie gta3.img ravistone si gta3.img.

GTA3.img ravistone - ceata cu cerul alb, armele low, texturi low, vegetatie off.

GTA3.Img skim - skinurile low, strazile default low. Casca ochii fiule.

Posted

Iauzi la el =))))), cauta coaie gta3.img ravistone si gta3.img.

GTA3.img ravistone - ceata cu cerul alb, armele low, texturi low, vegetatie off.

GTA3.Img skim - skinurile low, strazile default low. Casca ochii fiule.

AMARATULE, TI-L FAC IAR FILMAT DACA VREI, CASCA TU OCHII AIA DE CIOARA CA AL MEU NU ARE ZAPADA CA SI ALA A LUI RAVISTONE, NU ARE NICI SKIN-URILE LUI SKIM PANA SI VEGETATIA AM FACUT-O EU NU ARE PIC DE FLOARE SAU CV, LE AM PE TOATE IN ARHIVA, DACA NU CREZI TI LE PREZINT

Posted (edited)

AMARATULE, TI-L FAC IAR FILMAT DACA VREI, CASCA TU OCHII AIA DE CIOARA CA AL MEU NU ARE ZAPADA CA SI ALA A LUI RAVISTONE, NU ARE NICI SKIN-URILE LUI SKIM PANA SI VEGETATIA AM FACUT-O EU NU ARE PIC DE FLOARE SAU CV, LE AM PE TOATE IN ARHIVA, DACA NU CREZI TI LE PREZINT

Usor, nu tipa ca iti plesnesc venele. 

Ti-am zis casca ochii la cele 2 gta3.img-uri si ai sa vezi ca sunt indentice cu ce ai tu. Am zis ca ai strazi default low. 

Mai scrie vre-o suferinta de taran d'aia.

Edited by TimeLine
Posted

Usor, nu tipa ca iti plesnesc venele. 

Ti-am zis casca ochii la cele 2 gta3.img-uri si ai sa vezi ca sunt indentice cu ce ai tu. Am zis ca ai strazi default low. 

bai lasa fitele de taran ca ma plictisesc, e facut de la 0 de mine, am martori am ce vrei tu, am dovezi am detoate, ti-l fac filmat de la 0, fa-mi tu alea 2 combinate sa-ti da exact ca si asta, skinurile sunt facute in photoshop de mine de la 0, vegetatia la fel, doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat, in rest e facut tot de mine, iar texturile low le-am facut cu gta shrinker, dai search pe google saracie, nu te baga in seama daca nu stii si daca nu-ti place nu-l folosi

Posted

bai lasa fitele de taran ca ma plictisesc, e facut de la 0 de mine, am martori am ce vrei tu, am dovezi am detoate, ti-l fac filmat de la 0, fa-mi tu alea 2 combinate sa-ti da exact ca si asta, skinurile sunt facute in photoshop de mine de la 0, vegetatia la fel, doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat, in rest e facut tot de mine, iar texturile low le-am facut cu gta shrinker, dai search pe google saracie, nu te baga in seama daca nu stii si daca nu-ti place nu-l folosi

usor bai panikatule, frustratule care ejty.

Armele alea sunt identice, intru maine pe pc si iti arat poza cu gta3-u lu skim si skinurile de mafii da-te-n rsm

Posted (edited)

Armele alea sunt identice, intru maine pe pc si iti arat poza cu gta3-u lu skim si skinurile de mafii da-te-n rsm

tu nu stii citi pana la capat? ti-am zis ca armele le-am pus pe alea insa skinurile sunt facute de mine de la 0, le mai am separat in arhiva, astept sa vad ce skinuri imi dai tu

Edited by TomaContDeForum
Posted

doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat
N-ai cu cn 

doar armele m-am luat dupa alea galbene a lui ravistone dar tot in photoshop le-am colorat

nici tu nu stii ce-ai facut

Posted

N-ai cu cn 

ce nu ai cu cine bai cacatule, eu le-am facut de la 0 toate daca nu crezi ma doare la patina, am toate dovezile si martori nu stau sa-ti dau tie explicatii, ai vazut ca ti-am dat peste bot acuma nu mai stii ca sa spui, dai tare din topicu asta ca la tarani ca tine nu ai ce sa le explici, tot prosti raman pana mor

Posted

ho ca nu-s a lu skim si ghitanu le-o luat de la pinkman

On: Se vede diferenta dintre cele 2, a lui pinkman erau mai putin colorate ca ale tale, gg tomesku

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp