Jump to content

Cerere - [AIM]xChyfa[ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Darius Cristian.
Varsta:Am 19 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Darius, am 19 ani sunt din Drobeta Turnu Severin, dar deocamdata locuiesc in Italia, deoarece aici joc fotbal la o echipa de Liga a 4a, imi place foarte mult sa joc fotbal, deaceea am ales aceasca cariera minunata si frumoasa, sunt o fire prietenoasa, glumeata si cu cei 7 ani de acasa, daca ma respecti vei avea respectul meu.
Locatia(Oras):Drobeta Turnu Severin.
Ce gen de muzica asculti?: Tot felul de melodii, inafara de rock.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :xChyfa
Nivel :16
Nume folosite anterior:Kesso
Vechime pe server:3 Luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am primit ban, ca am lasat contul pe /##### si am fost sa mananc si nu eram la pc.

Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/n4QLk

Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/xChyfa
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, dar doresc sa-mi fac prietenii aici.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am fost intr-un clan cu tag-ul /
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?:Fifa 07.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Deocamdata cu nimeni, dar vreau sa-mi fac prietenii.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10
Experienta DM [ ()/10]:9/10, dar cum sunt PD, nu pot face DM.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:xchyfa97
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot acorda free mai mereu si pe 1$ si sunt mai mereu online si sa ajunt la cunoastrea lui.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?
​:Da.

Posted (edited)

Ai  fost dat afara pentru ca ai injurat clanul imediat ce ai intrat, nu mai suferii.

Edited by AIM.Josepe
Ai injurat clanul, RESPINS.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp