xChyfa Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Darius Cristian.Varsta:Am 19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Darius, am 19 ani sunt din Drobeta Turnu Severin, dar deocamdata locuiesc in Italia, deoarece aici joc fotbal la o echipa de Liga a 4a, imi place foarte mult sa joc fotbal, deaceea am ales aceasca cariera minunata si frumoasa, sunt o fire prietenoasa, glumeata si cu cei 7 ani de acasa, daca ma respecti vei avea respectul meu.Locatia(Oras):Drobeta Turnu Severin.Ce gen de muzica asculti?: Tot felul de melodii, inafara de rock.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :xChyfaNivel :16Nume folosite anterior:KessoVechime pe server:3 Luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am primit ban, ca am lasat contul pe /##### si am fost sa mananc si nu eram la pc. Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/n4QLk Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/xChyfaAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, dar doresc sa-mi fac prietenii aici.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am fost intr-un clan cu tag-ul /Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:Fifa 07.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Deocamdata cu nimeni, dar vreau sa-mi fac prietenii.Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10Experienta DM [ ()/10]:9/10, dar cum sunt PD, nu pot face DM.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:xchyfa97De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot acorda free mai mereu si pe 1$ si sunt mai mereu online si sa ajunt la cunoastrea lui.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da.
STAN.iNF3C7 Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Pro sunt frumos Nu e adevarat. ON: Acceptat T/C
ZyzzNBK Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Nu e adevarat. ON: Acceptat T/C Tu nu sti sa închizi un topic?
xChyfa Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 (edited) Ai fost dat afara pentru ca ai injurat clanul imediat ce ai intrat, nu mai suferii. Edited July 29, 2016 by AIM.Josepe Ai injurat clanul, RESPINS.
Recommended Posts