JuliannArtistu Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) Salut , recent vreau sa ma reapuc de BuGGeD si nu stiu care server sa-l aleg, care ar fi mai OK , eu ma gandeam la Green ce parere aveti multumesc mult de ajutor! UP Edited July 28, 2016 by JuliannArtistu Quote
Danni Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Eu iti sugerez sa te apuci de serverul green deoarece ai sanse mari sa intri intr-o factiune. Quote
VendettaRPG Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Green deoarece ai sanse mai mari la o factiune, si te obisnuiesti repede cu membrii de pe acest server. Quote
JuliannArtistu Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 Cel mai probabil voi alege Green, multumesc tuturor de pareri! Quote
xSebi Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Sincer iti recomand green, ai sanse mari sa intri in factiune si economia e foarte putin avansata fata de serverul cel mai nou deschis, orange, care este foarte populat insa nu ai sanse in factiuni, iar viata de civil la un moment dat devine plicitisitoare. Quote
Mike Qzsxasfas Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Pe care vrei tu, nu trebuie sa te iei dupa altii. Quote
Recommended Posts