boyzilli Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Coca-Cola, Fanta de struguri, Ciuc Radler, Frutti Fresh de piersici si Apa Minerala :) Quote
Adoniss Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Timisoreana, Cola, Pepsi si uneori Lipton / Nestea. Quote
Verginel Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 La categoria alcool pot sa ma laud ca pot sa beau orice si pot sa suport destul. Dar preferatele mele sunt: tequila, absinth, vodka, vin de tara, palinca din regiunea Moldovei, tuica si favoritul meu: Eveclear. Quote
BuGeeD Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Pepsi,Fanta,Sprite,Bere Tuborg! Edited August 9, 2013 by BrL-K1DZOR Quote
TripluXXX Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Mda...toti beti bere si etc.etc. tequila vin stiu eu ce , dar defapt multi dintre voi (nu dau nume) au sa zicem 14-15 ani. Ma rog , nu intru in detalii sa nu fac off-topic sa zic ce bea generatia XXX : cola , pepsi (ca toata lumea) , nestea peach/lemon , am incercat ciuc radler nu e senzational , perla harghitei (apa minerala) , fanta uneori si sprite. Quote
modemiso Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Prefer:Vodka(Absolut),Whisky(Chivas Regal),Bere(Buceaga sau Redd's Lemon) si la sucuri(Fanta de portocale / Coca-Cola). Quote
luXury Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Pepsi,Fanta,Sprite,Vin de casa,Sampanie,Bere la doza si Cafeaua in fiecare dimineata Quote
Adytsu Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Jack Daniel's , Coca Cola , Cico ( :)) ) , Bere la Cutie . Quote
HARDSPEED Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 cea  mai buna bautura este cea care o bei cu prietenii Quote
JuNNNkye Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Pai depinde si in ce momente sunt ! De obicei cand sunt o gagica sau cu un amic as alege un Red Bull sau un Monster ! Cand sunt cu mai multi si sunt in tonuri bune beau o mica sticla de whiskey si dupa bere ! Si cand sunt la facultate este un bar langa facultate si in pauze ma duc cu prietenii acolo si beau Cola,Sprite sau Montain Dew ! Si dimineata cand ma trezesc o Cafea sau un ceai ! Edited August 27, 2013 by JuNNNkye Quote
Recommended Posts