xWiggle Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Mihai.Varsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut ! Ma numesc Mihai si am varsta de 16 ani.Sunt un baiat linistit,calm,dar cand mi se pune pata nu ma las pana nu obtin ce imi doresc.Ca hobby-uri am muzica si fotbalul.Imi place sa ies cu prietenii si sa ne distram.Imi place sa ii respect pe cei din jurul meu,dar si eu la randul meu sa fiu respectat.Locatia(Oras): Bucuresti.Ce gen de muzica asculti? Hip Hop/Rap/Rock/Dance/Trap/Dubstep.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : WayNe.Nivel : 19.Nume folosite anterior: xWiggle,xZenox_3.Vechime pe server: Am intrat pe server in a 2 a zi dupa deschidere sper sa nu ma insel.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da,am avut ban deoarece am acumulat 3/3 warn.Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/03BlV.Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Wayne..Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am nici o altercatie sau cearta cu un membru din clanul AIM deoarece toti sunt respectosi.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): BAWS.,Immortals,[20CM],[VIP] etc.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost in clanul AIM am fost dat afara pentru ca am fost inactiv o perioada am avut niste probleme in familie.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Josepe.[AIM], [AIM]Deso & [AIM]Hansen.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10.Experienta DM [ ()/10]: 10.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype : xwiggle.youtubeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, si anume '[AIM]', deoarece este un clan respectat si cunoscut pe server, cu membrii de elita, de treaba si cumsecad, imi place tag-ul si mai pe scurt tot ce tine de clan.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu si bunul simt.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da sunt de acord.
Recommended Posts