King.KEiKOV Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Nick: Keikov.Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.Stock(obligatoriu): http://imgur.com/a/2zw2ZText: Keikov si BUGGED.RO (fara bugged.ro, buGGed.ro)Detalii: Un blur frumos, ceva effecte (fara d-alea de miscare gen gif), un font care sa se potriveasca pe fiecare avatar, va descurcati voi.Detalii despre text: La al 2-lea stock, as vrea cu cel din stanga, care tine microfonul in mana. Sa fie text-ul pe mijloc si "BUGGED.RO" sub Keikov. Sa faceti in asa fel incat text-ul sa nu se suprapuna peste personaj, arata ciudat. La primul stock, cel cu Dr. Manhattan, text-ul sa fie undeva la gat sau barbie, la al 2-lea stock, la cel cu Kazi Ploae, text-ul sa fie undeva sub mana, iar la al 3-lea stock, cel cu bufnita, sa fie text-ul la mijloc pe acele pene sau sub, la picioare.
Abel.MONDIALUL Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) Revin cu edit, iti fac decat prima fotografie. EDIT : Cu placere, +1 daca apreciezi munca mea. Edited July 31, 2016 by El Don Abel 1
King.KEiKOV Posted July 31, 2016 Author Posted July 31, 2016 Revin cu edit, iti fac decat prima fotografie. EDIT : Cu placere, +1 daca apreciezi munca mea. Este frumos, dar nu pe placul meu, te descuri bine, mai urmareste niste video-uri.
.Japonezu Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) O sa ti le fac, dar daca nu-ti place ceva, imi dai instructiuni si-ti fac altele. Revin cu edit. Bun, le-am facut, daca mai doresti schimbari da-i quote. Poftim pozele, sper sa-ti placa: Edited July 31, 2016 by Alliance iDarius
King.KEiKOV Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 O sa ti le fac, dar daca nu-ti place ceva, imi dai instructiuni si-ti fac altele. Revin cu edit. Bun, le-am facut, daca mai doresti schimbari da-i quote. Poftim pozele, sper sa-ti placa: Sunt frumoase, dar cred ca fontul la ultimele doua nu cred ca este potrivit.
.Japonezu Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) Sunt frumoase, dar cred ca fontul la ultimele doua nu cred ca este potrivit. Ok, o sa-ti fac altele. Revin cu edit. Sper sa-ti placa: Edited August 1, 2016 by Alliance iDarius
King.KEiKOV Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Ok, o sa-ti fac altele. Revin cu edit. Sper sa-ti placa: Tot nu ai inteles ce vroiam, dar iti apreciez munca! Mai uita-te la video-uri!
Hutchinson Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) Din câte ştiu, ai dreptul la doar un avatar, @, Edited August 1, 2016 by Grey
King.KEiKOV Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Din câte ştiu, ai dreptul la doar un avatar, @, Am dreptul la mai multe avatare. Da al tau este singurul care este mai frumos si mai bun decat celelalte. Inca mai astept creatii!
King.KEiKOV Posted August 3, 2016 Author Posted August 3, 2016 Vezi daca iti place asa: Nu este chiar pe placul meu, dar iti apreciez munca.
MRS. Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 @, sper sa-ti placa. Daca apreciezi munca mea, nu ezita sa apesi
Recommended Posts