Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
 Regulamentul membrilor

Pentru a incheia orice discutie referitoare la organizarea si disciplina in clan, am decis sa creez acest topic pentru a fi toata lumea lamurita care sunt pretentiile mele si cum cred ca e cel mai bine sa va comportati. Aici vor fi prezentate lucruri pe care sa le urmati dar si unele de care ar trebui sa va feriti.

> Limbaj / Cearta pe /c

In cazul in care un membru are un limbaj vulgar (ex: f** de ratat, bag p***-n m*** etc.) puteti raporta asta unui colider sau chiar mie prin PM.

Nu incepeti o cearta contra-atacand cu acelasi limbaj, riscati sa fiti amandoi sanctionati.

In cazul in care un membru incepe o cearta, dintr-un anumit motiv, aveti obligatia sa nu continuati cearta, incercati sa-l calmati, daca sunteti de vina incercati sa va cereti scuze si ingropati securea. Daca el continua cu persistenta, trimiteti PM si va fi sanctionat cu uninvite.

Nu doresc in clan, playeri ce se cearta din orice si care tulbura toata buna-starea clanului.

> Deathmatch

Aceasta este o speta mai delicata avand in vedere ca includem si Deathmatch-ul pe politisti.

Am decis sa fac o regula care sa multumeasca, sper eu, pe toata lumea.

- Daca un membru face DM aiurea pe alt membru al clanului, acesta poate trimite PM iar membrul acuzat va fi dat afara, nu dorim playeri de acest gen, va puteti juca, nu va interzice nimeni, dar daca vreti sa faceti DM, faceti pe politisti sau intrati la paint.

- Daca un membru face DM pe un politist din clan, aceasta neavand wanted, doar de dragul de a face DM, este sanctionat. Va inteleg sa faceti DM cand aveti wanted, chiar si pe cei din clan, ca trebuie sa va aparati, dar aiurea nu-s de acord.

- Politistii din clan care cheama membrii care au dat rob ca sa faca puncte de raport fara sa acorde free acestuia, sunt sanctionati, daca nu aveti voi, macar incercati sa rugati un alt coleg sa-i acorde, nu vreau sa vad nepasare.

* Politistii ce dau fail membrilor din clan, sunt automat demisi. Puteti merge dupa membrii din clan care n-au terminat rob-ul, doar sa nu trageti, va feriti si atata tot.

* Daca ati luat punct de rob de pe urma acestuia, sunteti rugati sa-i si acordati free daca aveti.

> Sanctiuni in afara clanului

- Orice membru care primeste ban, indiferent de motiv sau durata este dat afara din clan. 

- Orice membru care primeste DM pe orice durata este automat demis din clan.

- Orice membru care da dovada de lipsa de respect (reclamatii aiurea la lideri, reclamatii total aiurea) sau primeste suspend pe panel este automat demis din clan.

* Cei ce fac reclamatii colegilor (cu exceptie la Scam) sunt demisi din clan, incercati mereu sa rezolvati pe cale amiabila problema ca doar sunteti colegi de clan sau trimiteti-mi mie PM.

* Cei ce fac reclamatii colegilor de pe alte conturi secundare, vor avea aceeasi soarta, imi pot da seama usor de asta.

> Implicarea in cadrul clanului

As dori ca toata lumea sa ia parte la activiatile clanului, aici fac referire la evenimente, rob-uri organizate, sedinte cu premii.

Pe langa asta, daca aveti sugestii care ar putea infrumuseta clanul, va astept cu ele pe forum, mai exact la topicul ''Sugestii pentru clan''. 

Pentru o idee care ar putea fi implementata si care ar ajuta clanul, ve-ti fi recompensati cu rank up.

* Implicarea in cadrul clanului reprezinta o sansa mare la functia de colider, am nevoie de oameni de incredere in clan, implicarea in toate activitatile clanului v-ar aduce o sansa in plus.

> Alte sanctiuni

Daca cereti heal pe 1$ unui membru sunteti sanctionati cu mustrare/CW, acesta nu poate si nu cred ca va lipsesc 1.000$.

Daca cereti licentele pe gratis unui instructor sunteti sanctionati cu mustrare/CW, pot fi sanctionati cu uninvite pentru asta.

!!! Aveti voie sa cereti free pe 1$.

[ ! ] Pentru orice alta greseala comisa care nu este stipulata mai sus, se sanctioneaza dupa gravitate la alegerea conducerii.

* Pentru divulgarea informatiilor din clan sunteti automat demisi din clan si va ve-ti mai face parte din acesta niciodata.

* Conturile vandute sunt demise imediat, vreau sa fie in clan membrul pe care-l cunosteam eu, nu altul.

* Iesirea aiurea din clan fara o cerere de demisie, va scade sansele pentru o eventuala revenire.

(!) Regulile scrise cu galben sunt cele NOI adaugate, verificati tot topicul pentru a va aduce aminte toate regulile.

Edited by Hooligan CinaGang
#Update (08.01.2016)
  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp