RasingDead_ Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Nickname-RasingDead Nick-uri anterioare-Nu am Level-5 Sanctiuni primite-Nu am Invitatie-Nu am Profil de pe panel-http://orangepanel.bugged.ro/profile/RasingDead Realizari pe server-Am un Stalion Alte jocuri pe care le joc-CS:GO,Minecraft De ce vreau sa intru in clan?-As dori ca acest clan sa fie primul meu clan,si aici sa invat si alte comenzi. Daca am facut parte din alt clan-Nu Daca am mai facut parte din clanul Play For Fun-Nu Nu sunt pe blacklist Alti membrii cu care ma cunosc-Niciunul sorry Planuri de viitor pe server-As vrea sa ajung pe la level 20 si sa detin un Bullet ----------------------------- Informatii despre mine ----------------------------- Prenume-Eduard/Edi Vasta reala-14 Descriere in 20 de cuvinte:Eu ma cred un baiat de treaba,saritor si muncitor,nu joc de mult sa:mp dar m a ajutat un prieten si am invatat xD Ce gen de muzica ascult?-Trap Hobbyuri-Joc fotbal,si imi place sa ma plimb Va multumesc si sper din suflet sa fiu acceptat :D Quote
Recommended Posts