Specify Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Habar n-am unde-i fostul meu portofoliu, asa ca mi-am facut altu' :) kw.
King.SkuLLy Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) Blur, mai ai de lucrat... Acele culori, (rosu,galben si albastru) sunt penibile, nu isi au rostul pe nici o lucrare. Ai grija unde il pozitionezi inafara de ai pune drop shadow si grandient. Poti sa te superi sau nu ca te critic, nu prea imi pasa, insa daca nu iti spun nu o sa excelezi niciodata. Edited August 1, 2016 by 47.skulLy
Hutchinson Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Blur, mai ai de lucrat... Acele culori, (rosu,galben si albastru) sunt penibile, nu isi au rostul pe nici o lucrare. Ai grija unde il pozitionezi inafara de ai pune drop shadow si grandient. Poti sa te superi sau nu ca te critic, nu prea imi pasa, insa daca nu iti spun nu o sa excelezi niciodata. lasă-l mane, că e patriot, ce ştii tu :))))))))))))))))))))))))))))
NEXUSZEW Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 lasă-l mane, că e patriot, ce ştii tu :)))))))))))))))))))))))))))) Am murit. ON: Efectele imi plac, totusi mai ajusteaza-ti blurul Nu mai pune culori din alea pe text, nu arata deloc bine
King.SkuLLy Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 New creations For me Free to all La logo panglica nu sta bine, ia uite atent, se vede aiurea, aripile nu sunt facute de tinr, doar leai gasit pe net si leai aplasat, si font la text si culoarea se mai putea de lucrat.
Decath Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Pentru redeschidere, PM.
Recommended Posts