Da3D_MoriHD Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 De cateva zile ma tot chinui sa schimb scrisul din chat si sa il pun [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] dar nu reusesc, ma poate ajuta cineva, uitati cum mi se vede. http://imgur.com/a/0otYe Quote
Keeper Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Man, fii mai explicit. Daca vrei sa schimbi numele casei, comanda /housename, iar daca vrei ca fontul cu care sa iti apara statisticile casei sa fie mai ingrosat, mergi in Control Panel -> System and Security -> System aici dai in stanga pe "Advanced system setting" -> apesi pe primul "Settings" iar acolo selectezi prima optiune (Let Windows Choose what's best for my PC). Quote
Noke Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Deci nu prea am inteles,tu vrei sa schimbi Fontul chat-ului? Daca da uite ce trebuie sa faci: My Documents => GTA San Andreas User Files => SAMP => sa-mp.cfg => la linia: fontface="aici pui numele fontului"Dac asta ai vrut sa faci sper ca te-am ajutat! O zi/seara buna iti doresc! Quote
GEODOX 47 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Este de la rezolutie cred, daca ai rezolutia mica se vede asa. Quote
SirFulgeruL Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Daca ai windows 10 te pune sa iti alegi rezolutia cand intri in joc . Incearca sa iti pui rezolutie HD sau Full HD depinde ce monitor ai. Quote
Recommended Posts