DaryL Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Nume pe server: Deso Level: 53 Ore jucate pe server: 2753 Vechime pe server: 3 ani. Cea mai mare realizare pe bugged: Am avut sansa de a fi de 3 ori lider si de mai multe ori co lider in anumite mafii de pe server. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Da, am fost banat pentru moduri ilegale. Linkul profilului de pe panel: bluepanel.bugged.ro/profile/Deso Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/OlXMH Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Adrian, SPARTAN, Shadow si Sadok. Planuri de viitor pe server: Sa fac 250days in hitman si cine stie helper, dar nu imi fac prea multe sperante. Prenume: Cristi. Varsta reala: 15ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Cristian, sunt din Arad, judetul Arad. Sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa, glumet in limita bunului simt si prietenos. Planuri de viitor: Inca nu mi-am facut un plan de viitor, ce pot spune este ca am intrat la un liceu de informatica din Arad si doresc sa-l urmez pe acesta.
Recommended Posts