Jump to content

Cat de performant e PC-ul tau?  

3307 members have voted

1. 1. Voteaza mai jos!

• Am un PC slabut, am lag unde e lume multa si nu pot juca niciun joc nou.
    • Am un PC bun, nu prea am lag pe server decat in locuri foarte populate si pot juca unele jocuri noi.
    • Am un PC foarte bun, imi merge perfect chiar si in zonele unde e multa lume (WAR, eventuri) si pot juca toate jocurile noi.

Recommended Posts

Posted

Joc SA:MP de pe un PC cu Intel Core i3 3.2 GHZ, 8GB RAM, Placa video 2GB. 

Nu am probleme cu lagul jocurile merg perfect sunt multumit de el! ^_^

Posted

Am un pc bunicel,format dintr-un Intel pentium 4 de 3.00 ghz,1.5gb ram,placa video integrata,care va fi schimbata cu un HD 5570 de 1gb si un monitor benq 21.5" full hd 1920x1080

Posted

Joc sa:mp de pe un PC cu urmatoarea configuratie:

AMD Phenom II X4 960T @stock

ATI Radeon HD6770, 1GB GDDR5

4GB RAM DDR3 @1333Mhz

Nu am probleme cu niciun joc.

Posted

Joc de pe un PC slab, parerea mea. Imi merge perfect SAMP-ul dar nu pot juca niciun joc nou. 512 MB RAM, placa video NVIDIA GeForce FX 5500 de 512 mb si un procesor slab de 2,01 GHz.

Posted (edited)

Joc de pe un PC foarte slab. Samp-ul imi merge perfect dar nici un joc nou nu imi merge. Am un FPS de 40 cand sunt singur, fara masinini, oameni, la eventuri merge foarte greu, cu 15 FPS

AMD SempronProcessor 3000+

1.81 GHz, 512 MB of Ram

Physical Address Extension

Placa video Nvidia GeForce de 256 Mb

Edited by ZERSZEW
Posted

Joc de pe un PC cu ram de 2GB , Procesor intel 1.8 , placa video de 256 ,pixel shader 2.0 

Merge destul de greutz cand e lume multa, la waruri in LS spre ex nu prea ma descurc deloc :(

Posted

Pai am si eu un laptop modest sa zic cu procesor de 2,2ghz , intel quad core , 6 GB ram, si placa video de 1GB nVidia GForce M620 ;)

Pacat ca am un net prea bun de la vodafone , el imi provoaca ceva lag , imi merge bine doar cand nu pierd traficul 

*Ca la Tara*.

Posted (edited)

• Am un PC foare bun, zic eu.

• Incep asa

CPU: AMD Phenom II x4 955 3.2GHZ Black Edition (Quad-Core)

GPU:Nvidia GTX 460 1GB-256 bit.

RAM: 4GB Corsair CL9 ( 2x2GB)

Display: Acer A221HQL 21.5"

Carcasa: NOX Core ( pe care am atasat 4 ventilatoare)

Si cam atat...

Edited by xedda
Posted

Imi merge orice joc scos pe piata am fost nominalizat la testarea Battlefield 4 care a intrat in faza Alpha, nu am deloc lag! Rulez pe calculator 8gb ram procesor i7 Quad Core(4 nuclee) 3.2 si placa video NVidia GEForce 4gb pe 256 biti, repet NU am deloc LAG! 

Posted

Joc SA:MP de pe un laptop Sony Vaio , are Intel Core i7 2.10 GHz , ATI RADEON 7800 series si imi merge tot la maxim. Pot juca orice joc nou cu exceptia unor jocuri cu cerinte extraordinar de mari ( Battlefield 3 ).

Posted

Am PC slabut :

-Proccesor: Intel Pentium® 4CPU 3.00GHz 3000.

-Placa video: Nividia GForce 256MB

-Ram: 2,5GB

Posted (edited)

Joc sa-mp de pe un calculator foarte bun datele mai jos

Rating: 5.9 Windows Experience Index 

Proccesor Intel® Pentium ® CPU G2010 @ 2.80 GHz 2.80 GHz

Installed memory (RAM) 6.00 GB

System type: 64-bit Operating System 

Pen and touch: No Pen or Touch Input is available for this Display 

Placa video: Nividia GForce  2GB

Edited by SkizzoSkill
Posted

Am o configuratie din ianuarie 2012. Procesor Intel Core I5 3.1GHz , placa video GTX 550 ti, 8 GB Ram. Daca mi se misca prost e din cauza netului (400kb/s - speed download / 60kb/s upload speed)

Posted

Eu joc samp cu 115 FPS-uri afara si in HQ 130+ deoarece am procesor INTEL Core i3 @3.21 GHz,4 GB RAM,NVIDIA GeForce GT 220 2 GB. ;) Sunt fericit de PC-ul meu dar problema e nush daca o sa pot juca GTA V :(. Imi puteti spune ? Multumesc.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp