Jump to content

Cat de performant e PC-ul tau?  

3307 members have voted

1. 1. Voteaza mai jos!

• Am un PC slabut, am lag unde e lume multa si nu pot juca niciun joc nou.
    • Am un PC bun, nu prea am lag pe server decat in locuri foarte populate si pot juca unele jocuri noi.
    • Am un PC foarte bun, imi merge perfect chiar si in zonele unde e multa lume (WAR, eventuri) si pot juca toate jocurile noi.

Recommended Posts

Posted

Joc de pe un laptop cu :

• 6 GB memorie.
  • Intel Core i3 3.2 GHZ
  • NVidia GeForce 3000

E foarte bun, merg toate jocurile apărute în anul ăsta, + celelalte.

Si eu la fel.

Posted

Am un leptop super bun, 4 GB RAM + placa Nvidia de 2GB si processor Dual Core de 2.1 GHz dar netul nu este super bun.

Posted

Joc SA:MP de pe un PC vechi de 8 ani, cu un procesor Intel Pentium 4 Single Core 3,00 Ghz, 2,5 GB RAM DDR3, placa video am una de la NVIDIA, GeForce GT630 1 GB GDDR5 128-bit. Precizez ca am votat acest PC ca unul slab, dar nu am deloc lag pe SA:MP.

Posted

PC 1

Ram: 1,5 gb

Procesor: Intel dual core 2.0 ghz

Model laptop: Toshiba Satellite

Placa video: ?? e slabuta

PC 2(folosesc pentru jocurile mai noi")

Ram: 6 gb

Procesor: Intel i5

Model PC: Alienwar si nu mai stiu cum, am pe cutia lui, lwl.

Placa video: Nvidia GeForce 1gb

Posted

Joc SA:MP de pe un PC cu procesor Intel Celeron Dual-Core de 2.60 GHz, 4 GB RAM, placa video AMD Radeon HD 5450 @ 1 GB.

Posted (edited)

Joc sa:mp de pe un pc cu procesor intel i5  3.30 GHz,6 gb ram [dintre care 4 functionali (2.5 acordati sa:mp-ului)], 64 biti,windows 8 ,placa video amd radeon hd 7700 series,ddr3

Edited by Unchiul_Kohones
Posted

PC: Amd x2 Dual core 2.6 ghz, 2gb ram, placa video integrata nvidica 7025 512mb.

Joc sa:mp foarte bine, fara lag, sau alte chestii, insa nu pot juca jocuri noi pentru ca nu duce placa video.

Posted

Joc de pe PC

Procesor: AMD Athlon X2 3,6Ghz

Placa video: Gigabyte Radeon HD5570 1GB DDR3 128-bit

Memorii(Ram): Kingston HyperX Genesis 8GB DDR3 1600MHz CL9

Hard disk: Seagate 500GB SATA-II 7200 RPM 16 MB

Placa de baza: MSI FM2-A55M-E33

Posted

Am pc bun , vad ca inca merge la cate moduri am procesor asus 2 ghz 1.5 gb ram 512 mb placa video nvidia gts x cum naiba s-o numi=))

Posted

Am un PC foarte bun, nu am lag nicaieri [nici la event de 300 persoane nici la war-uri] am componente foarte bune de maxim jumatate-un an si imi merg jocuri 2013.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp