Jump to content

Recommended Posts

Posted

@@Dan7681 Am facut jobul Pizza in jur de o ora si nu mi s-a intamplat sa imi dea checkpoint care nu il pot lua.

Stiu, e ciudat ca si la mine a fost prima oara cand am patit asa ceva. Cred ca a fost din cauza ca mi-a dat checkpoint-ul fix langa cel dinainte.

Posted

Stiu, e ciudat ca si la mine a fost prima oara cand am patit asa ceva. Cred ca a fost din cauza ca mi-a dat checkpoint-ul fix langa cel dinainte.

Da, poate fi si de la aceasta cauza.

Posted

@@Dan7681 Am facut jobul Pizza in jur de o ora si nu mi s-a intamplat sa imi dea checkpoint care nu il pot lua.

Si mie mi s-a intamplat ca la e, de foarte multe ori, trebuia sa dau relog ca sa se duca...

Posted

Am facut si eu acest job si nu mi s-a intamplat sa imi dea checkpoint unul langa altul. Atunci cand se intampla asta incearca sa mergi la job si sa te urci in alt scuter, atunci trebuie sa se rezolve si sa iti dea in alta parte checkpoint.

Posted

Nu am mai intalnit acest bug vreodata. Incearca sa dai /killcp daca ti se mai intampla si sa scrii din nou comanda /pizza. 

Poate aveai si desync.

Posted

Bug-ul este cat se poate de real, am patit si eu de multe ori. Poti scapa de el in cateva moduri.

1. Iti dai kill si reincepi job-ul.

2. Parasesti serverul si intri din nou.

3. Schimbi scuterul. (?)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp