Laurr. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Apelez la voi disperat, in sansa ca cineva a intampinat aceasta problema. Intru in joc totul bine si frumos, intru in meci, e de ajuns sa merg un pas si patesc asta - http://imgur.com/a/biqT2, pur si simplu imi apar texturile hartii intr-un colt al monitorului, intampin aceasta problema de la ora 5, specifi ca m-am jucat azi cateva ore si nu am intampinat aceasta problema, sunt cu toate update-urile la zi, am dezinstalat jocul de 2 ori, si tot de 2 ori am dat si repair la joc, sunt disperat si super nervos, imi doresc sa ma ajute cineva, sigur a intampinat cineva aceasta problema avem multi jucatori de CS:GO pe comunitate, dau +1 celui care ma ajuta. Quote
cuceritorul Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Acum nu știu eu care e problema, am tot cautat pentru vreo 10 minute, ai încercat să postezi pe forum-ul oficial de la steam? Quote
Laurr. Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Pur si simplu mergea perferct normal, s-a schimbat mapa si s-a dus naibi, i-am mai dat un reinstall, am sa postez si pe forumul lor. Quote
WorMeX Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Incearca sa reinstalezi windows-ul, nu stiu ce sa zic... Quote
Recommended Posts