Rus Razvan Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Salutare bugged.Azi as vrea sa va prezint problema mea pe care poate o pot rezolva alaturi de voi.Deci intru samp ma joc pe sv 5-10 min nu asta conteaza si dupa mi se blocheaza pc-ul si un sunet(bazait) care ramane blocat la infinit si trebuie sa dau restart la pc.Inainte sa ziceti ca e placa video eu va spun ca placa video e ok. Pur si simplu se blocheaza adica pana mea samp nu necesita resurse multe.CS:GO merge bine 70-80 fps nu se blocheaza dar la samp da. Placa video : Nvidia GeForce GT 630 Procesor : Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz defapt sunt 2 deastea :) Ajutati-ma please fac tot ce spune dar sa mearga! Quote
GEODOX 47 Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Ce windows ai? Daca ai windows 8, 8.1, 10, de la asta e. In caz ca ai windows-urile astea, click dreapta pe iconita de la samp, properties - compatibility si alege un windows pana iti merge bine. Quote
CRiOX Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Am aceeasi problema de cand mi-am reinstalat windows-ul , nu este de la moduri si nici de la compatibilate. *Windows 8.1 *Aceleasi piese. *Inainte am mai avut problema dar a trebuit sa reinstalez windows-ul , nu stiu un fix pentru acest bug , dar sper sa gasesc. Quote
CRiOX Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Aici am gasit un raspuns care poate te va ajuta . http://forum.bugged.ro/topic/118379-problema-samp-grav/ Quote
Recommended Posts