Cipu69 Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Nume: Iordache CiprianVarsta:14 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Iordache Ciprian, am 14 ani, sunt un baiat sociabil, glumet si prietenos. Ma integrez repede in orice grup, imi place sa-mi fac prieteni noi. Imi place sa am prieteni de toate genurile, nu ma uit la starea materiala a acestora. Imi plac oameni de treaba, fara fite si altele. Nu-mi plac mincinosii si tradatori. Am cei 7 ani de acasa, imi place sa respect persoanele din jurul meu chiar daca ele nu ma respecta la fel de mult. Locatia(Oras):Ploiesti.Ce gen de muzica asculti?: Pro FMSTATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :$Mr.Florynuzuu$Nivel :16Nume folosite anterior:Nu am avut.Vechime pe server: De cand 2 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost ban.Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/XgCAO Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/$Mr.Florynuzuu$Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am fost.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:Ma joc Minecraft si CS:GOCu cine te intelegi cel mai bine din AIM:Rol3x si .kNiGHTPOWAHExperienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10Experienta DM [ ()/10]:10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype : cipu.ciprian333De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca stiu majoritatea playerilor din acest clan.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da. Quote
AIMSWEAR Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Contra, aplicatie slaba , ti-e lene sa scrii o aplicatie si dai copy paste bravo Quote
Shady Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Contra, nici sa nu vad descrieri de genu', poti scrie si una mica, nu e problema, dar fara sa copiezi. Contra. Quote
Recommended Posts