mitza999 Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 (edited) In acest topic vor posta toti membrii clanului 007. Cine doreste sa paraseasca acest clan si sa mai aiba o sansa de a intra aici poate face o cerere de demisie dupa urmatorul model. Nu trebuie sa creati nici un topic nou, doar postati in acest topic. ★ Cererea de demisie va fi acceptata (quote) de catre unul din coliderii sau liderul clanului. Cel care a acceptat demisia ii va acorda membrului respectiv uninvite. ★ ★ Cine nu va face o cerere de demisie si va da [/quitclan] va fi adaugat pe Blacklist-ul clanului si nu va mai avea sansa de a intra aici. ★ Nickname-ul tau: De ce doresti sa parasesti clanul?: Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Alte precizari?: Edited September 20, 2016 by Mitza_007 Aspect. Quote
Timeresus Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Nickname-ul tau: Timeresus De ce doresti sa parasesti clanul?: Ma las de SA:MP. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: Bafta! Quote
mitza999 Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Nickname-ul tau: Timeresus De ce doresti sa parasesti clanul?: Ma las de SA:MP. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: Bafta! Asteptam revenirea ta. Bafta in continuare! Quote
Ciury Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Nickname-ul tau: Ciury De ce doresti sa parasesti clanul?: M-am plictisit. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: Multumesc! Quote
[Leon] Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Nickname-ul tau: Ciury De ce doresti sa parasesti clanul?: M-am plictisit. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: Multumesc! Demisie acceptata Quote
Dr0G_HafeN Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Nickname-ul tau: RiFT De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece nu mai pot acorda chiar atat de mult timp samp-ului si voi intra la un prieten in clan doar ca sa nu raman fara. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Parerea mea este sa fie putin mai activ adica sa se vorbesteasca mult mai multe pe /c. Alte precizari?: Multumesc si bafta, imi cer scuze ca am stat atat de putin dar v-am spus mai sus motivul mai exact Quote
mitza999 Posted September 17, 2016 Author Posted September 17, 2016 Nickname-ul tau: RiFT De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece nu mai pot acorda chiar atat de mult timp samp-ului si voi intra la un prieten in clan doar ca sa nu raman fara. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Parerea mea este sa fie putin mai activ adica sa se vorbesteasca mult mai multe pe /c. Alte precizari?: Multumesc si bafta, imi cer scuze ca am stat atat de putin dar v-am spus mai sus motivul mai exact Demisie acceptata, succes! Quote
.Al3xut2u_007. Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Nickname-ul tau: Al3xut2u De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece unii membrii din acest clan se tin de glume.Nu vreau sa dau nume dar stiu ei cine sunt. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Inainte de a accepta pe cineva in clan informati-va mai bine la acceptarea acestuia. Alte precizari?: Imi cer scuze ca am acordat putin timp acestui clan..Dar sper sa ma intelegeti. Quote
Maryo_007 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Nickname-ul tau: Al3xut2u De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece unii membrii din acest clan se tin de glume.Nu vreau sa dau nume dar stiu ei cine sunt. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Inainte de a accepta pe cineva in clan informati-va mai bine la acceptarea acestuia. Alte precizari?: Imi cer scuze ca am acordat putin timp acestui clan..Dar sper sa ma intelegeti. Demise acceptata Edited September 25, 2016 by Maryo_007 Quote
andreioana Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Nickname-ul tau: Cha0s De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu mai am timp. o sa revin. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Este perfect asa. Alte precizari?:Succesc. O sa revin Quote
mitza999 Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Nickname-ul tau: Cha0s De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu mai am timp. o sa revin. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Este perfect asa. Alte precizari?:Succesc. O sa revin Ai fost demis. Succes in continuare! Quote
RaducuCR7 Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) Nickname-ul tau: []RaDuCu. De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu prea mai am timp de samp. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: O sa revin mai devreme sau mai tarziu. Edited October 8, 2016 by RaDuCu_007 Quote
RaducuCR7 Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Nickname-ul tau: []RaDuCu. De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu motivele. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: O sa revin mai devreme sau mai tarziu. Edited October 9, 2016 by RaDuCu_007 Quote
Wormytza Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: Wormytza De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motivele Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic Alte precizari?: Multumesc si succes! Quote
Maryo_007 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: Wormytza De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motivele Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic Alte precizari?: Multumesc si succes! Demisie acceptata Quote
Maryo_007 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: []RaDuCu. De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu motivele. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic. Alte precizari?: O sa revin mai devreme sau mai tarziu. Demisie acceptata Quote
ShaDow.v3 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: Shadow.De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motiveleCe crezi ca ar trebui schimbat la clan?: NimicAlte precizari?: Multumesc si succes! Quote
Maryo_007 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: Shadow. De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motivele Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic Alte precizari?: Multumesc si succes! Demisie acceptata Quote
Pure.Pain99 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: BLooDYDe ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motiveleCe crezi ca ar trebui schimbat la clan?: NimicAlte precizari?: Multumesc si succes! Quote
Maryo_007 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nickname-ul tau: BLooDY De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motivele Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic Alte precizari?: Multumesc si succes! Demisie acceptata Quote
HaMza. Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Nickname-ul tau: @NosZ De ce doresti sa parasesti clanul?: Se stiu deja motiveleCe crezi ca ar trebui schimbat la clan?: NimicAlte precizari?: Multumesc si succes! Quote
Mihai Patrut Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Nickname-ul tau:CraftyGames De ce doresti sa parasesti clanul?:Nu mai am suficient timp de samp. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?:Nimic,este perfect asa cum e. Alte precizari?:Multumesc pentru sansa acordata si mult succes. Edited October 15, 2016 by CraftyGames_007 Quote
Maryo_007 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Nickname-ul tau:CraftyGames De ce doresti sa parasesti clanul?:Nu mai am suficient timp de samp. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?:Nimic,este perfect asa cum e. Alte precizari?:Multumesc pentru sansa acordata si mult succes. Demisie acceptata Edited October 15, 2016 by Maryo_007 Quote
Caterinca2001 Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nickname-ul tau: Adii.[] De ce doresti sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, super clan. Alte precizari?: Salut baieti. Quote
Maryo_007 Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nickname-ul tau: Adii.[] De ce doresti sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, super clan. Alte precizari?: Salut baieti. Demisie acceptata Quote
Recommended Posts