Donkey Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Nickname-ul tau: Donkey De ce doresti sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc si alt clan. As vrea sa interactionez si cu alte persoane. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este totul bine asa cum este acum. Alte precizari?: Multumesc! Quote
mitza999 Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 (edited) Nickname-ul tau: Donkey De ce doresti sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc si alt clan. As vrea sa interactionez si cu alte persoane. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este totul bine asa cum este acum. Alte precizari?: Multumesc! Ai fost demis! Edited November 5, 2016 by Mitza_007 Quote
Sarkye Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Nickname-ul tau: Koke_007 De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma simt bine in acest clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Membrii nu sunt deloc activi pe /c. Alte precizari?: As dori, ca cel ce imi accepta cererea, sa ma anunte in joc inainte sa ma demita! Quote
mitza999 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 (edited) Nickname-ul tau: Koke_007 De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma simt bine in acest clan. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Membrii nu sunt deloc activi pe /c. Alte precizari?: As dori, ca cel ce imi accepta cererea, sa ma anunte in joc inainte sa ma demita! Vei fi adaugat pe BlackList pentru [/quitclan] aiurea. Edited November 12, 2016 by Mitza_007 Quote
Akone Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Nickname-ul tau: Akone. De ce doresti sa parasesti clanul?: Doresc sa incerc si alt clan poate revin in clan cand o sa se vorbeasca mai mult Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic totul este perfect. Alte precizari?: Va salut pe totii scuze pentru ca ies Quote
Lixu_007 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Nickname-ul tau: Akone. De ce doresti sa parasesti clanul?: Doresc sa incerc si alt clan poate revin in clan cand o sa se vorbeasca mai mult Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic totul este perfect. Alte precizari?: Va salut pe totii scuze pentru ca ies Demisie acceptata Quote
grecu99 Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Nickname-ul tau: grecu_007 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece sunt influentat sa fiu alaturi de cel mai bun prieten sa ii fiu alaturi la greu, insotindu-l in alt clan. Regret ca va parasesc. Sper sa revin. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, Lixu Presedinte. Alte precizari?: Bafta Mitza, Maryo, Lixu, Zece, Khazix, Klx, Kenway si restul. Quote
Zece_Centi Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Nickname-ul tau: grecu_007 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece sunt influentat sa fiu alaturi de cel mai bun prieten sa ii fiu alaturi la greu, insotindu-l in alt clan. Regret ca va parasesc. Sper sa revin. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, Lixu Presedinte. Alte precizari?: Bafta Mitza, Maryo, Lixu, Zece, Khazix, Klx, Kenway si restul. Demisie acceptata. Succes in tot ceea ce faci in continuare. Bafta. Quote
RoboGGaby Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Nickname-ul tau: RoboGGaby De ce doresti sa parasesti clanul?: Cand am intrat prima data era mai multa activitate, acum e pustiu clanul. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este ok. Lipsa activitatii il strica. Alte precizari?: Multumesc frumos pentru locul acordat, cu siguranta o sa ma mai intorc daca o sa mi se mai acorde o sansa. Quote
Lixu_007 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Nickname-ul tau: RoboGGaby De ce doresti sa parasesti clanul?: Cand am intrat prima data era mai multa activitate, acum e pustiu clanul. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este ok. Lipsa activitatii il strica. Alte precizari?: Multumesc frumos pentru locul acordat, cu siguranta o sa ma mai intorc daca o sa mi se mai acorde o sansa. Demisie acceptata, Quote
robertdragon21 Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nickname-ul tau: LightJr De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma mai simt eu bine....in 272 de zile de cand am fost in clan s-au schimbat multe. Oameni buni au plecat si alti ingerasi din aplicatii s-au facut scursuri. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Modelul de aplicatii, cerintele minime si ar trebuii sa se tina cont de comportament si de trecut mai mult. Alte precizari?: Probabil o sa revin mai tarziu.., multumesc de gazduire 10 luni cat am fost membru aici. Bafta tuturor. Quote
CTC. Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Nickname-ul tau: LightJr De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma mai simt eu bine....in 272 de zile de cand am fost in clan s-au schimbat multe. Oameni buni au plecat si alti ingerasi din aplicatii s-au facut scursuri. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Modelul de aplicatii, cerintele minime si ar trebuii sa se tina cont de comportament si de trecut mai mult. Alte precizari?: Probabil o sa revin mai tarziu.., multumesc de gazduire 10 luni cat am fost membru aici. Bafta tuturor. Demisie acceptata Quote
kLLx Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname-ul tau: KLX._007 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece am atins un numar de zile pe care nu-l credeam ca-l voi atinge aici + ca deja simt lipsa anumitor persoane. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Clanul este bine structurat cu niste oameni la conducere super de treaba si caterinca. Alte precizari?: Va salut pe toti si multumesc pentru sansa acordata. Quote
RaducuCR7 Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname-ul tau: KLX._007 De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece am atins un numar de zile pe care nu-l credeam ca-l voi atinge aici + ca deja simt lipsa anumitor persoane. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Clanul este bine structurat cu niste oameni la conducere super de treaba si caterinca. Alte precizari?: Va salut pe toti si multumesc pentru sansa acordata. Demisie acceptata Quote
MozZ.1 Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nickname-ul tau: MozZ De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu am motiv. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este forta! Alte precizari?: NUCI. Quote
mitza999 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 (edited) Nickname-ul tau: MozZ De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu am motiv. Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este forta! Alte precizari?: NUCI. Ai fost dat afara pentru inactivitate pe forum. De cand ai intrat in clan nu ai votat la nici o aplicatie. Edited November 29, 2016 by Mitza_007 Quote
Daniel Mark A Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Nickname-ul tau: EvL.Santos De ce doresti sa parasesti clanul?: M-am decis sa-mi fac propriul meu clan Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, totul este perfect. Alte precizari?: Imi doresc uninvite cat mai repede, bafta! Quote
Recommended Posts