Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname-ul tau: Donkey

De ce doresti sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc si alt clan. As vrea sa interactionez si cu alte persoane.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este totul bine asa cum este acum.

Alte precizari?: Multumesc!

Posted (edited)

Nickname-ul tau: Donkey

De ce doresti sa parasesti clanul?: Vreau sa incerc si alt clan. As vrea sa interactionez si cu alte persoane.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este totul bine asa cum este acum.

Alte precizari?: Multumesc!

Ai fost demis!

Edited by Mitza_007
Posted

Nickname-ul tau: Koke_007

De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma simt bine in acest clan.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Membrii nu sunt deloc activi pe /c.

Alte precizari?: As dori, ca cel ce imi accepta cererea, sa ma anunte in joc inainte sa ma demita!

Posted (edited)

Nickname-ul tau: Koke_007

De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma simt bine in acest clan.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Membrii nu sunt deloc activi pe /c.

Alte precizari?: As dori, ca cel ce imi accepta cererea, sa ma anunte in joc inainte sa ma demita!

Vei fi adaugat pe BlackList pentru [/quitclan] aiurea.

Edited by Mitza_007
Posted

Nickname-ul tau: Akone.

De ce doresti sa parasesti clanul?: Doresc sa incerc si alt clan poate revin  in clan cand o sa se vorbeasca mai mult 

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic totul este perfect.

Alte precizari?: Va salut pe totii scuze pentru ca ies 

Posted

Nickname-ul tau: Akone.

De ce doresti sa parasesti clanul?: Doresc sa incerc si alt clan poate revin  in clan cand o sa se vorbeasca mai mult 

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic totul este perfect.

Alte precizari?: Va salut pe totii scuze pentru ca ies 

Demisie acceptata

Posted

Nickname-ul tau: grecu_007

De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece sunt influentat sa fiu alaturi de cel mai bun prieten sa ii fiu alaturi la greu, insotindu-l in alt clan. Regret ca va parasesc. Sper sa revin.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, Lixu Presedinte.

Alte precizari?:  Bafta Mitza, Maryo, Lixu, Zece, Khazix, Klx, Kenway si restul.

Posted

Nickname-ul tau: grecu_007

De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece sunt influentat sa fiu alaturi de cel mai bun prieten sa ii fiu alaturi la greu, insotindu-l in alt clan. Regret ca va parasesc. Sper sa revin.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, Lixu Presedinte.

Alte precizari?:  Bafta Mitza, Maryo, Lixu, Zece, Khazix, Klx, Kenway si restul.

Demisie acceptata. Succes in tot ceea ce faci in continuare. Bafta.

Posted

Nickname-ul tau:  RoboGGaby

De ce doresti sa parasesti clanul?: Cand am intrat prima data era mai multa activitate, acum e pustiu clanul.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este ok. Lipsa activitatii il strica.

Alte precizari?: Multumesc frumos pentru locul acordat, cu siguranta o sa ma mai intorc daca o sa mi se mai acorde o sansa.

Posted

Nickname-ul tau:  RoboGGaby

De ce doresti sa parasesti clanul?: Cand am intrat prima data era mai multa activitate, acum e pustiu clanul.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este ok. Lipsa activitatii il strica.

Alte precizari?: Multumesc frumos pentru locul acordat, cu siguranta o sa ma mai intorc daca o sa mi se mai acorde o sansa.

Demisie acceptata,

Posted

Nickname-ul tau:  LightJr

De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma mai simt eu bine....in 272 de zile de cand am fost in clan s-au schimbat multe. Oameni buni au plecat si alti ingerasi din aplicatii s-au facut scursuri.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?:  Modelul de aplicatii, cerintele minime si ar trebuii sa se tina cont de comportament si de trecut mai mult.

Alte precizari?: Probabil o sa revin mai tarziu.., multumesc de gazduire 10 luni cat am fost membru aici. Bafta tuturor.

Posted

Nickname-ul tau:  LightJr

De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu ma mai simt eu bine....in 272 de zile de cand am fost in clan s-au schimbat multe. Oameni buni au plecat si alti ingerasi din aplicatii s-au facut scursuri.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?:  Modelul de aplicatii, cerintele minime si ar trebuii sa se tina cont de comportament si de trecut mai mult.

Alte precizari?: Probabil o sa revin mai tarziu.., multumesc de gazduire 10 luni cat am fost membru aici. Bafta tuturor.

Demisie acceptata

Posted

Nickname-ul tau: KLX._007

De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece am atins un numar de zile pe care nu-l credeam ca-l voi atinge aici + ca deja simt lipsa anumitor persoane.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Clanul este bine structurat cu niste oameni la conducere super de treaba si caterinca.

Alte precizari?:  Va salut pe toti si multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nickname-ul tau: KLX._007

De ce doresti sa parasesti clanul?: Deoarece am atins un numar de zile pe care nu-l credeam ca-l voi atinge aici + ca deja simt lipsa anumitor persoane.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Clanul este bine structurat cu niste oameni la conducere super de treaba si caterinca.

Alte precizari?:  Va salut pe toti si multumesc pentru sansa acordata.

Demisie acceptata

Posted

Nickname-ul tau: MozZ

De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu am motiv.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este forta!

Alte precizari?: NUCI.

Posted (edited)

Nickname-ul tau: MozZ

De ce doresti sa parasesti clanul?: Nu am motiv.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, este forta!

Alte precizari?: NUCI.

Ai fost dat afara pentru inactivitate pe forum. De cand ai intrat in clan nu ai votat la nici o aplicatie.

Edited by Mitza_007
  • 3 weeks later...
Posted

Nickname-ul tau: EvL.Santos

De ce doresti sa parasesti clanul?: M-am decis sa-mi fac propriul meu clan

Ce crezi ca ar trebui schimbat la clan?: Nimic, totul este perfect.

Alte precizari?: Imi doresc uninvite cat mai repede, bafta!

• 1 year later...