IHateLemon Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 - VIATA REALA: Nume:Denis Ionut Varsta:15 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):Pot sa spun ca ma numesc Denis Ionut, trasiesc in Judet-ul Maramures, comuna Baia Mare, si imi place sa calatoresc mult. Avanteaj-ul meu e ca practic sport-ul Judo, si cu ocazia asta pot merge prin anumite tari/orase/judete. Am 14 ani, am neste calificative la scoala dest-ul de bune, si sunt mandru ca anul acesta am iesit pe loc-ul 2 la "Media generala". Nu pot sa spune m-ai multe despre mine, doarece sunt un baiat simplu, carsimatic, si serios atunci cand este cazul. Domiciliu:Maramuresc, Baia Mare. Sex [ M / F ]: Masculin ( M ) - ONLINE: Nick Sa:Mp: IHateLemon Level(minim 10): 23 De cat timp joci Sa:Mp?Aproape 2-3 ani aprox. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Nu. Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:3-4 ore zilinc. Ce nick-uri ai avut inainte?:Nu am avut. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?:Nu. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Nu. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?:Nu. Te pricepi in HTML?:Nu. Ce programe stii sa folosesti?:Microsoft office, windows movie maker. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la un prieten. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Pot sa fiu un bun membru/coechipier. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doarece la clan-ul anterior sa dat wipe ( Clan-ul Ty. ) - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: Nu detin Yahoo! Messenger. Skype:denis1238356 Quote
Recommended Posts