CRiOX Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Am o problema cu samp-ul de cand mi-am reinstalat windows-ul.Acum cand joc 1-2 minute priemsc freeze la tot pc-ul.Am cautat peste tot dar nu gasesc fix(Pe alte comunitati , google , youtube etc).*Am windows 8.1 64bit Pro (Fostul windows , Windows 10 Pro 32bit)*Am mai avut problema dar a trebuit sa reinstalez windows-ul si nu vreau sa se ajunga din nou la acea "rezolvare".*Cu moduri .. freeze.*Fara moduri .. freeze.*Am instalat in C unde nu instalez jocuri sau altcv si .. tot freeze.*La freeze nu pot face nimic (alt+tab , ctrl+alt+delete , etc)*Am reinstalat samp si gta , nimic. (Am instalat mai multe versiuni si tot crash. ***Singurul joc la care primesc freeze este SA:MP-ul. Cs:go , Bf4 , Gta 5 merg perfect , fara freeze. Am incercat Gta Hoodlum , si un gta de pe net si tot freeze , dupa cum am spus si mai sus este de cand am resetat windows-ul , nu stiu daca este neaparat sa il refac. *** Am uitat sa zic ca pe Multi theft auto merge perfect , doar samp-ul are probleme singleplayer-ul merge perfect si el. Deci este legat de samp , probabil. Quote
CRiOX Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 4GB Ram nVidia GTX 660 Intel i3 3.00 Ghz Quote
CRiOX Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Am rezolvat problema . -REZOLVAT- Fix : Nu aveam driver-ul nVidia instalat aparent.. http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Quote
CRiOX Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Criox ma ajuti si pe mine Cu ce? Criox ma ajuti si pe mine Daca ai o problema asemanatoare puneti setarile pe low , rezolutia pe x32 si draw distance-ul mic (o line sau doua) Quote
Edward69 Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Nu, acuma stau mai mult 2-3 minute! Dar tot asa face! Quote
CRiOX Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Nu, acuma stau mai mult 2-3 minute! Dar tot asa face! Da , si eu am aceasta problema , pot sa iti dau dreptate ca acum poti sta mai mult de 2-3 minute. Singurul fix este sa bagi Windows 7 Ultimate 64biti sau sa il reinstalezi pe cel actual (Nu stiu cum sa reinstalez un windows.) Quote
Edward69 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Deci sa-ti explic prima data am avut windows 7 si a mers perfect. Dupa mi-am bagat windows 10 si nu a mai mers si mi-am schimbat windows iar in 7 si nu a mers ! Si l-am reformatat de 2 ori cu windows 7! Quote
CRiOX Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Deci sa-ti explic prima data am avut windows 7 si a mers perfect. Dupa mi-am bagat windows 10 si nu a mai mers si mi-am schimbat windows iar in 7 si nu a mers ! Si l-am reformatat de 2 ori cu windows 7! Da , nu stiu ce sa zic , incerca sa gasesti ceva de net daca nu , instaleaza 'TOATE' driverele. Quote
CRiOX Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Deci sa-ti explic prima data am avut windows 7 si a mers perfect. Dupa mi-am bagat windows 10 si nu a mai mers si mi-am schimbat windows iar in 7 si nu a mers ! Si l-am reformatat de 2 ori cu windows 7! Incerca sa instalezi jocul in alt loc , daca il aveai in A: , inceacra in C: Quote
Recommended Posts