CodeRed. Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Salut, am si eu un sistem de case dinamic asemanator Bugged de la un prieten(Un4med). L-am adugat in GM-ul meu, l-am facut compatibil si totul merge ok. Cand intru in joc si dau /createhouse imi creeaza casa cu pickup tot ce trebuie insa nu o salveaza in baza de date. Imi da o eroare mysq syntax in consola. Eroare : http://pastebin.com/WHwaYBdc mysql_format: http://pastebin.com/CgZ47Liq Mersi :D Edited August 19, 2016 by CodeRed.Seraphim
CrImA Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) WHERE `ID`='%d' Daca vrei sa creezi ocasa in baza de date inseamna ca acea casa nu trebuie sa fie salvata inca, nu-i asa? Atunci de ce tu cauti casa unde trebuie sa introduca acele date? Mai departe te descurci, trebuie sa introduci si id-ul, acesta trebuie sa fie mai mare cu 1 decat ultimul din baza de date. Edited August 18, 2016 by Stuber
CodeRed. Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 WHERE `ID`='%d' Daca vrei sa creezi ocasa in baza de date inseamna ca acea casa nu trebuie sa fie salvata inca, nu-i asa? Atunci de ce tu cauti casa unde trebuie sa introduca acele date? Mai departe te descurci, trebuie sa introduci si id-ul, acesta trebuie sa fie mai mare cu 1 decat ultimul din baza de date. Am incercat in loc de where id %d sa pun variabila houses = houses+1(id de la casa) dar face la fel.
CrImA Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Am incercat in loc de where id %d sa pun variabila houses = houses+1(id de la casa) dar face la fel. N-ai inteles, tie acel WHERE trebuie sa-ti dispara si trebuie sa pui si un id la insert ( id-ul casei din baza de date, adica houses+1 la tine) Exemplu: mysql_format(SQL, query, sizeof(query), "INSERT INTO `houses` (`HouseID`,`HouseX`,`HouseY`,`HouseZ`) VALUES ('%d','%f','%f','%f')",houses+1,HouseX,HouseY,HouseZ); houses++; Edited August 18, 2016 by Stuber
CodeRed. Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 N-ai inteles, tie acel WHERE trebuie sa-ti dispara si trebuie sa pui si un id la insert ( id-ul casei din baza de date, adica houses+1 la tine) Exemplu: mysql_format(SQL, query, sizeof(query), "INSERT INTO `houses` (`HouseID`,`HouseX`,`HouseY`,`HouseZ`) VALUES ('%d','%f','%f','%f')",houses+1,HouseX,HouseY,HouseZ); houses++; la fel
CrImA Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) la fel Pune aici fix cum ai facut, La care dintre acele lini iti da eroare? Edited August 18, 2016 by Stuber
CodeRed. Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 Pune aici fix cum ai facut, La care dintre acele lini iti da eroare? Line 1 http://pastebin.com/3fg8eWdw
Alynush02 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Macar puteai sa-mi lasi creditele acolo sus.. eu mi-am facut asta, si mi-a mers.. nu stiu de tine, te ajut pe skype.
CrImA Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) UP! Daca esti on te ajut pe skype acum. Lasa skype pe pm Edited August 19, 2016 by Stuber 1
CodeRed. Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 Daca esti on te ajut pe skype acum. Lasa skype pe pm Mersi mult mane raman dator.
Recommended Posts