Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

YteMtWV.png

- In acest topic puteti gasi raspunsurile la intrebarile frecvente, puse de membrii factiunii dar si de playerii care doresc sa intre in aceasta factiune.

- Daca esti membru al factiunii si ai o intrebare care nu se gaseste in cele de mai jos, esti bine venit sa o postezi, iar in scurt timp ti se va raspunde la ea.

(!) Atentie: off-topicul se va sanctiona cu warn pe forum.

~ Intrebari si raspunsuri pentru membrii factiunii.

1). Q: Cum pot sa obtin functia de responsabil, tester sau co lider?

A: Functiil se obtin in baza activitatii pe server si implicarii in factiune, pentru a ajunge responsabil trebuie sa dai dovada de maturitate, implicare si activitate. Pentru a ajunge tester trebuie sa obti functia de responsabil prima data, doar cei mai activi responsabili o sa primeasca tester. Pentru a ajunge co lider in factiune trebuie sa fi unul dintre cei mai activi testeri, trebuie sa fi matur si responsabil. Pentru a demonstra ca esti o persoana care se implica, pentru inceput, te poti inscrie la evenimentele organizate in cadrul factiunii, cum ar fi Medicul Saptamanii, Evenimente Saptamanale si cele de pe discordul factiunii.

2). Q: Cand este sedinta?

A: Sedinta este ocazionala. Se organizeaza o sedinta doar cand este ceva important de discutat. Daca vrei sa fi la curent cu toate anunturile, iti recomand sa apesi pe butonul ''Follow this topic'' la topicul ''Anunturi importante si sedinte''.

3). Q: Ce se intampla daca nu vin la sedinta?

A: Daca nu vei fi prezent la o sedinta care este obligatorie, vei fi sanctionat cu un Faction Warn (FW). Dar de cele mai multe ori sedintele nu sunt obligatorii, deci nu o sa patesti nimic.

4). Q: Ce se intampla daca iau Faction Warn?

A: Daca vei primii un Faction Warn, timpul tau pentru rank-up se va prelungii cu 7 zile.

5). Q: Ce fac cand trebuie sa iau rank-up?

A: Toate detaliile le ai pe panel, click aici.

6). Q: Pot sa ii spun liderului sau unui co-lider ca am facut cerere de rank-up / clear FW?

A: Nu! Daca vei face asta, vei fi sanctionat un Faction Warn pentru cerere de rank-up / clear FW. Nu aveti voie sa cereti. Trebuie sa asteptati.

7). Q: Ce fac atunci cand vad ca un coleg de al meu fraudeaza raportul?

A: Daca ti-ai vazut colegul fraudand raportul, poti face poze (F8) si sa dai un PM pe forum la lider sau co-lider, iar daca dovezile sunt suficiente, el va fi sanctionat.

8). Q: Ce trebuie sa fac pentru medicul saptamanii si ce primesc daca o sa castig?

A: Pentru a deveni medicul saptamanii trebuie sa ai cele mai multe comenzi in raport si 0/3 faction warn. Daca vei castiga acest concurs vei primii o suma de bani in valoare de 10.000.000$ si vei avea posibilitatea de a purta orice skin doresti timp de 7 zile, nu ai voie cu skinul de lider sau cel de fata. 

9). Q: Ce fac daca am primit o amenda?

A: Daca ai primit o amenda, trebuie sa depozitezi banii ($3.000.000) necesari pentru amenda in seiful factiunii si sa faci o poza atunci cand i-ai depozitat, iar poza o vei posta in topicul cu amenzi al factiunii de pe forum.

10). Q: Unde ajung banii de la amenzi? La lider?

A: Banii bagati in seif nu ajung la lider, garantat. Din ei se platesc salariile, se acorda bonusuri testerilor / responsabililor si medicului saptamanii. Eventual din acei bani, poate fi facut un event cu membrii factiunii.

11). Q: Cand si unde se face event cu membrii factiunii?

A: Atunci cand conducerea factiunii doreste sa faca un event cu membrii, se va anunta in topicul cu anunturi importante dar va scrie si in motd-ul zilnic. Evenimentele active in prezent sunt cele de pe forum, respectiv topic-urile ''Medicul Saptamanii'' si ''Evenimente Saptamanale'', dar si giveaway-urile de pe grupul de discord al factiunii.

12). Q: Ce fac atunci cand un player ma streseaza cu intrebarea 'cand se deschid aplicatiile' sau 'ma ajuti sa intru si eu in factiune?' 

A: In primul rand, daca doresti, nu il bagi in seama, iar daca esti bun ii poti spune ca aplicatiile se deschid atunci cand sunt nevoie de membrii.

13: Q: Cand nu va fi raportul obligatoriu?

A: Raportul nu va fi obligatoriu doar atunci cand sunt sarbatori foarte speciale. Se va anunta cand nu va fi obligatoriu.

14). Q: Pot intervenii atunci cand doi membrii se cearta pe chat-ul factiunii?

A: Nu, daca vezi membrii se cearta pe chat-ul factiunii poti face poze (F8) si sa dai PM pe forum la lider.

15). Q: Cand pot sa folosesc elicopterul factiunii?

A: Elicopterul se foloseste doar atunci cand ai acceptat o comanda si este la distanta mai mare de 2.000m.

16). Q: Ce fac daca am primit ban?

A: Dacă ai primit ban pentru trei zile plus, vei fi scos din factiune dupa 3 zile de la primirea banului. Dacă faci cerere de demisie in timp ce esti banat, vei fi demis mai repede dar cu motivul "Banat".

17). Q: Unde pot sa platesc amenda?

A: Amenda se plateste la seiful factiunii, click pe spoiler

Spoiler

3ZgOH6C.png

18). Q: Cum pot castiga acel concurs numit Medicul saptamanii daca am cele mai multe ore jucate si ce castig?

A: Trebuie sa ai cele mai multe ore jucate dintre toti playerii factiunii, primesti un bonus de $10.000.000.

19). Q: Cum pot castiga acel concurs numit Evenimente Saptamanale si ce castig?

A: Trebuie sa plasezi 20 anunturi si sa accepti 5 comenzi (/medic accept), sa incarci pozele in acel topic si sambata o sa primeasca toti cei ce au postat suma de $5.000.000 pentru implicarea si promovarea factiunii.

~ Intrebari si raspunsuri pentru playerii ce doresc sa faca parte din aceasta factiune.

1). Q: Cand se deschid aplicatiile?

A: Aplicatiile se dechid atunci cand este nevoie de membrii in factiune.

2). Q: Daca am warn, pot fi acceptat in factiune?

A: Daca ai warn, ai sanse mici de a fi acceptat in factiune, iar daca ai warn pentru limbaj, nu vei fi acceptat, deoarece imi dau seama ce fel de player esti si cu ce o sa am de a face in factiune.

3). Q: De ce tot timpul cand aplic la aceasta factiune sunt respins?

A: Probabil aplicatia ta nu a multumit conducerea, sau ai warn pentru limbaj.

4). Q: De ce atunci cand i-am spus liderului sau unui co-lider sa se uite pe aplicatia mea am primit reject instant?

A: Ai primit reject pe drept. Nu trebuie sa stresezi conducerea cu aceasta chestie. Si noi vedem ca ai aplicat si ne vom uita pe aplicatia ta, iar daca ne va placea vei fi acceptat pentru teste in cele mai bune cazuri.

5). Q: Daca am un prieten in factiune, pot intra si eu?

A: Nu accept playeri pe prietenii. Accept doar pe cei ce au o aplicatie frumoasa.

6). Q: Dupa ce criterii se recruteaza in aceasta factiune?

A: Daca vrei sa fi acceptat pentru teste, ai nevoie de: o aplicatie frumoasa, sa nu fie copiata nici fel; un numar de ore jucate maricele, in unele cazuri se accepta si cu un numar mic; un level bun, cum ar fi 7-10 sau chiar mai mare si sa nu ai warn.

7). Q: Daca dau bani liderului sau unui co-lider, o sa fiu acceptat?

A: Nu! Vei fi automat respins chiar daca intrebi pe cineva din conducere cati bani doreste sa te accepte si nu vei mai avea sanse sa intri in factiune.

8). Q: Daca am in faction history numai /quitgroup-uri sau uninvite-uri pe motive 'urate' pot fi acceptat?

A: Da, poti fi acceptat, doar ca vei avea sanse mici.

9). Q: Daca fac reclamatii membrilor, am sanse sa fiu acceptat in factiune?

A: Sansele de a fi acceptat sunt foarte mici.

10). Q: Cum pot da de un tester daca am fost acceptat?

A: Daca ai fost acceptat si vrei sa dai testul, te poti duce in topicul 'Staff-ul factiunii' si sa verifici cine e un tester, iar apoi il poti contacta in joc.

Edited by Down.medic
  • Upvote 9
Posted

Adaugat:

1). Q: Cum pot sa obtin functia de responsabil, tester sau co lider?

A: Functiil se obtin in baza activitatii pe server si implicarii in factiune, pentru a ajunge responsabil trebuie sa dai dovada de maturitate, implicare si activitate. Pentru a ajunge tester trebuie sa obti functia de responsabil prima data, doar cei mai activi responsabili o sa primeasca tester. Pentru a ajunge co lider in factiune trebuie sa fi unul dintre cei mai activi testeri, trebuie sa fi matur si responsabil. Pentru a demonstra ca esti o persoana care se implica, pentru inceput, te poti inscrie la evenimentele organizate in cadrul factiunii, cum ar fi Medicul Saptamanii, Evenimente Saptamanale si cele de pe discordul factiunii.

• Like 1
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp