Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da-mi si mie armele, dau +1

îs făcute de mine gen ca a lui gigal, nu le dau, sry

gj

gj.

ms

Da-mi si mie armele, dau +1

gj

gj.

ms

Posted (edited)

ms

ms

Da-mi modul de deagle ca-i facut de price si imi e lene sa-l caut prin videoclipurile lui, si zici sa sunt facute de tine =)) ??? 

Edited by Khristen
Posted

frt cum ai facut sa nu apara turf time?

n-am făcut =))))), e bug pe blue, nu doar mie mi-a apărut așa

gj, vreau skinu ca imi place si cine ti-a facut intro-ul ca vreau si eu unul, e smecher.

ți-l dau cu scris dodgers (needitat de mine), legat de intro l-am găsit pe intro scriind la mișto Intro Morpheus :))

Gj man ;)

ms ozeneu

Gg.

ms

Posted

n-am făcut =))))), e bug pe blue, nu doar mie mi-a apărut așa

ți-l dau cu scris dodgers (needitat de mine), legat de intro l-am găsit pe intro scriind la mișto Intro Morpheus :))

ms ozeneu

ms

Acum observ =)) Parca pe tricoul aluia din avatarul tau scrie "DEVONIK" =)))))))) Stiu ca nu e un "D" acolo, ci e un "@", dar mna =)).

P.S.: Imi place sa ma uit la video-urile tale nab, bv

Posted

Acum observ =)) Parca pe tricoul aluia din avatarul tau scrie "DEVONIK" =)))))))) Stiu ca nu e un "D" acolo, ci e un "@", dar mna =)).

P.S.: Imi place sa ma uit la video-urile tale nab, bv

wtf chiar =))), e marco reus

ms, o să mai pun dacă am ce să filmez, acum că a băgat update ăsta cu spawnchange nu mai pot veni groparii cu bug spawn change si sa ma scoata de pe 30 =)))

Posted

ms, o să mai pun dacă am ce să filmez, acum că a băgat update ăsta cu spawnchange nu mai pot veni groparii cu bug spawn change si sa ma scoata de pe 30 =)))

Voi cum veneati ca sacalii =)))))))) E super update cu spawnchange, chiar e bun.

Posted

Poti intra in paint si sa iesi si poc <3 shh nu mai zi la nimeni xD

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp