Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: fastcbug

O scurta prezentare: ca tot e la moda genul de videoclip-uri cu fast-cbug, am zis sa fac si eu unul. 1.030 pana acum, poate revin cu ceva mai bun.

Link catre filmulet: 

• Upvote 1
Posted

E bine, incercati sa faceti cu tasta "C", nu cu taste schimbate din joc invatate de la Root cum facea Alexander ;) Usor ma baieti, uitati va pe yt. Voi n a ti facut c-bug, n ati jucat pe servere pentru c-bug sa spun asa... Fast c-bug e greu sa faci fara taste schimbate, nu cum faceti voi :))). Click sa vedeti si voi fast c-bug adevarat. Ceau

Posted

E bine, incercati sa faceti cu tasta "C", nu cu taste schimbate din joc invatate de la Root cum facea Alexander ;) Usor ma baieti, uitati va pe yt. Voi n a ti facut c-bug, n ati jucat pe servere pentru c-bug sa spun asa... Fast c-bug e greu sa faci fara taste schimbate, nu cum faceti voi :))). Click sa vedeti si voi fast c-bug adevarat. Ceau

cu tasta C am facut mai devon :)) ce delirezi pe aici

Posted (edited)

stii la cum tragi tu aici ai apasat click dreapta + click stanga + c + a (4 taste deoarece te duci in stanga)

http://forum.bugged.ro/topic/219199-fast-c-bug-layz-0901/

Edited by LAYZ
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp