DevilMaster Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Catalin Adrian.Varsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, sunt respectos, imi place sa practic sporturi, acum practic box si merg la sala.Locatia(Oras): Bucuresti.Ce gen de muzica asculti? De toate.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Cata. Nivel : 23 Nume folosite anterior: -Vechime pe server: De cand s-a deschis. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am folosit [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/IgdH7Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Cata.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Red Family, Orange Family, ZEWAi mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: LOL.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti ma inteleg la fel.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10Experienta DM [ ()/10]: 10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype: CatalinBad2.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece este renumit atat pe server cat si pe comunitate, are membrii activi si de treaba.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu activitatea mea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited August 19, 2016 by Cata.x
Jvrenksy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Contra - "Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, sunt respectos, imi place sa practic sporturi, acum practic box si merg la sala.", asta e singurul motiv, nu ai cele 30 de cuvinte, aplicatie facuta la graba (apropo, "si", "un", "cu", nu se pun ca si cuvinte).
Recommended Posts