Ingineru. Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) Nume: Cristi AlinVarsta: 24Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Cristi Alin am varsta de 24 de ani, sunt un om cu respect imi place sa respect si sa fiu respectat la randul meu. Nu suport ca cineva sa ma vorbeasca pe la spate, cel mai bine imi spune in fata tot ce are de zis. Sunt o fire calma si imi place sa colaborez cu cei din jurul meu. Locatia(Oras): Focsani.Ce gen de muzica asculti? Rap, Pop, Jazz si Manele.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : SykovNivel : 15Nume folosite anterior: Ingineru., Cristi91.Vechime pe server: Cam de cand s-a deschis acest server.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/OQTyALink cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/SykovAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da in clanul (SWT) si in clanul [H]Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GOCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Pana acum nu sunt prieten cu cineva anume. Dar cred ca ma voi intelege foarte bine cu tot clanul.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10Experienta DM [ ()/10]: Fac DM doar pe COP 10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: cristi.maraloiuDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece este un clan bine respectat pe acest server, cu membri capabili si foarte activi.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta acest clan cu activitatea mea pe acest server.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da. Edited August 19, 2016 by Sykov
knightbarosanu Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 neutru i ai dat invitatie, nu poti vota ambulanta obosita ON: Neutru.
Recommended Posts