Vadan Ady Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Adrian.Varsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Inteligent, respectuos atunci cand este nevoia cu bunul-simnt foarte dezvoltat, stiu la gluma, stiu sa ma integrez foarte repede intr-un grup si stiu sa imi fac foarte multi prieteni, imi place sa practic fotball si inot. Locatia(Oras): Orasul Alba Iulia.Ce gen de muzica asculti?Manele.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :WizzyNivel :10Nume folosite anterior:-Vechime pe server:2 saptamani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):nu, nu am avut pe orange.Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/JexZpLink cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/WizzyAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut nici o altercatie cu un membru AIM.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Nu.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost pe orange in AIM.Ce alte jocuri mai joci?:Metin2 ,CS GO, LOL.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu am o persoana anume cu care ma inteleg cel mai bine.Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10Experienta DM [ ()/10]:10/10 CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:ady.ady272 skype De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan foarte respectat pe server.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin respectul fata de colegi.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Desigur. Edited August 20, 2016 by Wizzy Dau BN
knightbarosanu Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) Aplicatie respinsa, aplica iar cand ai o invitatie de la un membru de rank 4+ T/C. Edited August 21, 2016 by kNiGHTEmblemA
valderator Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Poti primii invitatie doar de la un membru de rank 4 + , aplicatie respinsa.
Recommended Posts