CosminHD Faraonul. Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:CosminVarsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu. Pur si simplu nu stiu ce sa zic, desi ar fi atat de multe lucruri de zis despre mine. Pai in primul rand sunt o persoana normala cu preocupari normale. Urasc prostia si oameni care incearca sa para ceea ce nu sunt.Locatia(Oras):Caracal.Ce gen de muzica asculti?rap, trap si trap tribal.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Cosmin.WarMACHiNENivel :10Nume folosite anterior:pe orange Cosmin.ATENTATVechime pe server:1 luna.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, c-bug.Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/Cosmin.WarMACHiNEAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, ma inteleg bine cu toti.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am fost in mai multe clanuri.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Am iesit deoarece am avut niste tangete care acum s-au rezolvat.Ce alte jocuri mai joci?:CS:G0Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Ma inteleg cu toti, nu cred ca e nici un membru cu care sa nu ma inteleg.Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10Experienta DM [ ()/10]:10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:parkour_hipp De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece am multi prieteni si am petrecut momente frumoase in acest clan.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin modul meu de a ma comporta.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da.
knightbarosanu Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Respins, poti reaplica dupa 3 zile daca ai invitatie. T/C.
Recommended Posts