Baky Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:ClaudiuVarsta:Am varsta de 15 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o fire glumeata careia ii place sa lucreze in echipa.Nu imi plac persoanele care mint si nu imi place sa fiu mintit.Calitatile mele sunt calmul si respectul fata de toti cei din jurul meu.Mai mult o sa aflati pe parcurs despre mine.Locatia(Oras):Sunt din frumosul oras BrailaCe gen de muzica asculti?Mai de toate:Rock,rap,manele oriceSTATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :BakyNivel :15Nume folosite anterior:Nu am mai folosit alte nickname-uriVechime pe server:Ma joc de aproximativ 3 luni pe orange insa pe bugged am o vechime mai mareAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am mai fost banat se poate verificaPoza cu invitatie:http://imgur.com/a/2YwSNLink cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/BakyAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu cunosc nici un membru din acest clan,asadar nu am avut nici o altercatie cu vreunulAi mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am mai fost in multe clanuri cum ar fi Angels,Family Milionaires si HooliganismAi mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost in clanul AIMCe alte jocuri mai joci?:Mai joc Metin2 foarte rar in rest SA-MPCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Dupa cum am scris si mai sus nu cunosc nici un membru din acest clanExperienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10 sa fiu sincerExperienta DM [ ()/10]:Nu prea fac dm cred ca 4/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:Skype manea.claudiu6De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este un clan respectat pe acest server si consider ca aici imi este locul.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea mea in rest nimic specialEsti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DesigurEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Normal
Recommended Posts