Jump to content

GTA 5.  

101 members have voted

1. 1. Ce parere aveti despre GTA V ?

Recommended Posts

Posted

Sistemu de arme si cover e foarte similar cu RDR, insa car tuning, clothes, tattoos, cumparatu de bizuri online, jocuri precum tenis, skydiving, bike-riding.. pfai de plm.

Frate dupa ce scapi la jocu asta, iti iei adio de la viata sociala si cel putin 2 luni nu iesi din casa...

Sa nu mai zic ca poti sa-l joci de 3 ori, de fiecare data cu alt caracter[sa zicem ca joci pana la 100% doar cu unul] apoi poti incepe cu celalalt de la 0, fara sa ai parte de momente repetitive, plictiseala sau aceleasi misiuni.

E un joc Genial, Best Game of The Year, Best Game of The Decade, si de ce nu Best Game of The Century.

Sunt fan inrait Rockstars, GTA, etc.. Abia astept sa-mi sparg banii pe asta, chiar daca nu-mi permit versiunea mai scumpa cu toate chestiile misto in plus, dar dau 260lei pe standard si cel putin 2 luni, dispar. =]

=))) . Te baga astia la disparuti . 

Oricum n-am sa mai ies din car tuning . 

Posted

=))) . Te baga astia la disparuti . 

Oricum n-am sa mai ies din car tuning . 

Imi fac si provizii de mancare si bautura, si "I'm ready to go". :)))

Posted

E prea exagerata treaba cu 'Nu mai ies din casa'. Oricum astept cu nerabdare luna septembrie sa il pot comanda sa vad ce este de capul lui, evident pt xbox:)

Posted

E prea exagerata treaba cu 'Nu mai ies din casa'. Oricum astept cu nerabdare luna septembrie sa il pot comanda sa vad ce este de capul lui, evident pt xbox:)

Ramane de vazut :)

Posted

Nu mai ies din casa deci mooooooooooooor.....de la grafica proasta (pauza 4-5 ore) la grafica smechera, reala (nu mai ies din casa) =]]]]]]]]]]]]]]] "nicaieri nu este mai bine ca acasa" Epic! Acolo ai jocuri reale =]]]. Am auzit ca apare pentru PC si deci o sa incerc pe PC pana atunci joc gta 4 ca ii mai real decat San Andreasu. Sper ca in GTA 5 e striptease =]] sau double penetration :)).

Posted

Nu mai ies din casa deci mooooooooooooor.....de la grafica proasta (pauza 4-5 ore) la grafica smechera, reala (nu mai ies din casa) =]]]]]]]]]]]]]]] "nicaieri nu este mai bine ca acasa" Epic! Acolo ai jocuri reale =]]]. Am auzit ca apare pentru PC si deci o sa incerc pe PC pana atunci joc gta 4 ca ii mai real decat San Andreasu. Sper ca in GTA 5 e striptease =]] sau double penetration :)).

Double penetration ? :)))))

Posted (edited)

Abia astept sa-l joc. :lol: Nu am un PC "AVION" ca sa il joc la maximum, dar pe low nu am probleme ! :)

P.S: Isi merita bani! $_$

Edited by Laurr.
Posted

Abia astept sa-l joc. :lol: Nu am un PC "AVION" ca sa il joc la maximum, dar pe low nu am probleme ! :)

P.S: Isi merita bani! $_$

Cu siguranta .

Posted

Mda , asta ar fi cea mai mare problema. 

Iti trebuie doar 6 GB , si vro 4 GHZ . :) Placa video full . Si te joci fara probleme :) 

Posted

Frumos joc, grafică impresionantă. Păcat că nu a fost anunţat pe PC.

Având în vedere că n-am xbox sau ps3 ... n-o să-l pot juca. Poate pe la prieteni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp