bambache Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Sistemu de arme si cover e foarte similar cu RDR, insa car tuning, clothes, tattoos, cumparatu de bizuri online, jocuri precum tenis, skydiving, bike-riding.. pfai de plm. Frate dupa ce scapi la jocu asta, iti iei adio de la viata sociala si cel putin 2 luni nu iesi din casa... Sa nu mai zic ca poti sa-l joci de 3 ori, de fiecare data cu alt caracter[sa zicem ca joci pana la 100% doar cu unul] apoi poti incepe cu celalalt de la 0, fara sa ai parte de momente repetitive, plictiseala sau aceleasi misiuni. E un joc Genial, Best Game of The Year, Best Game of The Decade, si de ce nu Best Game of The Century. Sunt fan inrait Rockstars, GTA, etc.. Abia astept sa-mi sparg banii pe asta, chiar daca nu-mi permit versiunea mai scumpa cu toate chestiile misto in plus, dar dau 260lei pe standard si cel putin 2 luni, dispar. =] =))) . Te baga astia la disparuti . Oricum n-am sa mai ies din car tuning .
Mr.Jaks Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 =))) . Te baga astia la disparuti . Oricum n-am sa mai ies din car tuning . Imi fac si provizii de mancare si bautura, si "I'm ready to go". :)))
bambache Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Imi fac si provizii de mancare si bautura, si "I'm ready to go". :))) Poll =))
Arishem.zew Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 E prea exagerata treaba cu 'Nu mai ies din casa'. Oricum astept cu nerabdare luna septembrie sa il pot comanda sa vad ce este de capul lui, evident pt xbox:)
bambache Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 E prea exagerata treaba cu 'Nu mai ies din casa'. Oricum astept cu nerabdare luna septembrie sa il pot comanda sa vad ce este de capul lui, evident pt xbox:) Ramane de vazut :)
ToShips Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Nu mai ies din casa deci mooooooooooooor.....de la grafica proasta (pauza 4-5 ore) la grafica smechera, reala (nu mai ies din casa) =]]]]]]]]]]]]]]] "nicaieri nu este mai bine ca acasa" Epic! Acolo ai jocuri reale =]]]. Am auzit ca apare pentru PC si deci o sa incerc pe PC pana atunci joc gta 4 ca ii mai real decat San Andreasu. Sper ca in GTA 5 e striptease =]] sau double penetration :)).
bambache Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Nu mai ies din casa deci mooooooooooooor.....de la grafica proasta (pauza 4-5 ore) la grafica smechera, reala (nu mai ies din casa) =]]]]]]]]]]]]]]] "nicaieri nu este mai bine ca acasa" Epic! Acolo ai jocuri reale =]]]. Am auzit ca apare pentru PC si deci o sa incerc pe PC pana atunci joc gta 4 ca ii mai real decat San Andreasu. Sper ca in GTA 5 e striptease =]] sau double penetration :)). Double penetration ? :)))))
Laurr. Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) Abia astept sa-l joc. :lol: Nu am un PC "AVION" ca sa il joc la maximum, dar pe low nu am probleme ! :) P.S: Isi merita bani! $_$ Edited July 22, 2013 by Laurr.
bambache Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Abia astept sa-l joc. :lol: Nu am un PC "AVION" ca sa il joc la maximum, dar pe low nu am probleme ! :) P.S: Isi merita bani! $_$ Cu siguranta .
General. Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 O sa ajunga si asta la soarta GTA IV cu Niko si Roman, lwlz
bambache Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 O sa ajunga si asta la soarta GTA IV cu Niko si Roman, lwlz oare ?
bambache Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Frumos jocul. Este cel mai tare joc , dupa parerea mea .
Crysty. Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Prea bestial GTA V, nici nu ma gandesc la cerintele de sistem :lol:
bambache Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Prea bestial GTA V, nici nu ma gandesc la cerintele de sistem :lol: mda .
bambache Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 De imi bag GTA 5 , imi pusca PC . Mda , asta ar fi cea mai mare problema.
azeSan Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Mda , asta ar fi cea mai mare problema. Iti trebuie doar 6 GB , si vro 4 GHZ . :) Placa video full . Si te joci fara probleme :)
Daniel_Mihai Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Frumos joc, grafică impresionantă. Păcat că nu a fost anunţat pe PC. Având în vedere că n-am xbox sau ps3 ... n-o să-l pot juca. Poate pe la prieteni.
Delux20 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Eu am xvox360 am gta 4 se merita acuma astept sa imi iau gta 5,eu zic ca se merita
Recommended Posts