Jump to content

GTA 5.  

101 members have voted

1. 1. Ce parere aveti despre GTA V ?

Recommended Posts

Posted

Da... are o grafica de 10*+ e un fel de RealLife jucat pe PC casele soseaua padurile plaja arata super mia ales masinile! imi vand PS2 si mai pun bani simi iau PS3 merita! e genial jocu'

Posted

Da... are o grafica de 10*+ e un fel de RealLife jucat pe PC casele soseaua padurile plaja arata super mia ales masinile! imi vand PS2 si mai pun bani simi iau PS3 merita! e genial jocu'

:)

Mai astept pareri .

Posted

E super alteceva nu e nimik de spus prin super referinduma la : grafica super actiunile super totul e super

Daca credeti ca merit un +1 , nu ezitati ! 

Posted

S-a anuntat si pe PC dar nu este o data exacta :-? . Oricum astept acest joc de 2 ani cred , de cand a aparut primul trailer.. 

Posted

S-a anuntat si pe PC dar nu este o data exacta :-? . Oricum astept acest joc de 2 ani cred , de cand a aparut primul trailer.. 

Same here.. Ma fascineaza faptul ca poti sa te scufunzi sub apa, gasind tot felu de lucruri precum barca aia imensa de la 0:10 [Gameplay trailer].

GTA IV a fost unul din cele mai slabe din serie, pe cand asta cu siguranta va fi cel mai tare.

Posted

Va aparea pe undeva 17 septembrie.

Posted

E foarte reusit jocul, il asteptam si pe PC. Stie cineva daca / cand va apare si pe PC? :( Ar fi pacat daca nu ar aparea.

Din cate am vazut pe forum-uri de gaming pe 17 septembrie .

Posted

Din cate am vazut pe forum-uri de gaming pe 17 septembrie .

Pe PC n-a fost anuntat deloc, cel putin oficial?

Posted

Are o graficã chiar foarte tare, dar cine stie ce cerinte de sistem are pentru PC, nu cred ca le vor merge la majoritatea jucatorilor GTA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp