ArMa.BOMBARDIER Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Descriere: Este un FILTERSCRIPT combinat din mai multe funcţii:• ANTI-BOTS• ANTI-FLOOD• ANTI-PING• ANTI-RECLAMĂ• ANTI-CHEATSMentionez că doar funcţia de "ANTI-RECLAMA" este facută de mine, restul sunt adaptate de pe internet, tot de mine facute într-un fel. (am tradus şi corectat din ele)Cum functionează? Fiecare funcţie a fost adusă la acelaşi aspect:• ANTI-BOTS & ANTI-FLOOD: Când cineva încearca să flodeze apare acest mesaj "SERVER: Jucătorul X a primit ban pentru tentativă de flood."• ANTI-PING: Ping-ul maxim este 200, îl puteţi schimba dacă consideraţi că nu e bine asa. Când cineva depaşeşte ping-ul maxim primeşte o avertizare (NU WARN), la 3 avertizări primeşte kick. "SERVER: Jucătorul X a fost deconecat. Motiv: Lag."• ANTI-RECLAMA: Când cineva tastează "gta.", "samp.", ".ro" etc. va primi kick. Mesajul: "SERVER: X a fost deconectat, motiv: Reclamă.".• ANTI-CHEATS: Aici am implementat mai multe funcţii: WEAPONHACK, MONEYHACK, TELEPORTHACK, SPEEDHACK, HEALTHHACK, ARMOURHACK, VEHICLEHEALTHHACK, FAKEKILLHACK, AIRBREAKHACK, CARSPAWNHACK. Când un jucător este găsit cu unul dintre cele de mai sus primeşte ban şi apare un mesaj: "SERVER: X (ID: Y) a primit ban deoarece a fost prins cu coduri! (CHEAT_NAME)" Download Link : http://www.solidfiles.com/d/4a92ca8463/
JocelynFlores Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Cel de ping nu cred ca ar ajuta mult deoarece comunitatea are playeri din alte tari.
ArMa.BOMBARDIER Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 Mda, dar se poate dezactiva anti-ping
zguNNy Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nu e facut de tine, e copy-paste de pe o comunitate de scripting.
ArMa.BOMBARDIER Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 Nu e facut de tine, e copy-paste de pe o comunitate de scripting. Eu sunt ala de pe comunitatea de scripting -))).
zguNNy Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Eu sunt ala de pe comunitatea de scripting -))). a, n-am stiut, scz =]]]
AlexMaster12 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Salut cum as putea baga protectie pe flymode deoarece daca un admin foloseste flymode primeste ban pentru airbrake
Recommended Posts