YOPPer Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Erick.Varsta: 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Erick, sunt genul de persoana care merge pe principiul ¨Respecta si vei fi respectat.¨, in general sunt o persoana sociabila, prietenos si cu simtul umorului. Nu suport oamenii falsi care se cred mai mult decat sunt. Am un spirit de echipa dezvoltat si imi place sa ma implic in tot felul de activitati, sunt serios si glumet cand este cazul, stiu sa apreciez o gluma si nu bag in seama tot ce spune lumea despre mine.Locatia(Oras): Bistrita.Ce gen de muzica asculti? In general rap si trapuri.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : YOPPerNivel : 21Nume folosite anterior: Nu am.Vechime pe server: 2016-04-25Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban.Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/vecj2Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/YOPPerAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in multe clanuri, nu are rost sa le enumar.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu majoritatea.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10Experienta DM [ ()/10]: 10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: YOPPer BUGGED pe skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa intru in acest clan, deoarece este un clan cunoscut si respectat pe server, are o influenta mare si as putea spune ca are membrii de treaba.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul prin seriozitatea si activitatea mea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles. Edited August 25, 2016 by YOPPer
knightbarosanu Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Contra, ai uitat cand ma amenintai ca imi faci post si iau warn? Aici nu intri.
Recommended Posts