Hutchinson Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 lol super uitate pm pls fainosaguri gzk, ma voi uita, n-am timp acum. broly, daca mai ai nevoie de acele avatare sa-mi zici, o sa ma ocup mai tarziu. mișto, continuă merci
Adrian Gheorghiu Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Primele 2 avatare sunt superbe, imi place cum ai ales culorile.
Hutchinson Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Primele 2 avatare sunt superbe, imi place cum ai ales culorile. ms Nice. ms
Hutchinson Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Am revenit cu cateva avatare. p.s. Cei care imi trimiteti pm-uri, nu mai ma stresati, am un program destul de incarcat, in mare parte lucrez in week-end. şi câteva avatare simple pentru Hellboy la cererea lui, după modelul cerut, şi pentru că în mai puţin de o săptămână urmează Halloween-ul, m-am adaptat cu un nou avatar, 1
Andrew- Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Am revenit cu cateva avatare. p.s. Cei care imi trimiteti pm-uri, nu mai ma stresati, am un program destul de incarcat, in mare parte lucrez in week-end. şi câteva avatare simple pentru Hellboy la cererea lui, după modelul cerut, şi pentru că în mai puţin de o săptămână urmează Halloween-ul, m-am adaptat cu un nou avatar, Frumoase. 1
Hutchinson Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 pfaaai <3 splendid ;) merci, imi pare rau ca nu-ti pot face alea, cand imi fac olea' de timp ma ocup
brolyK47 Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 merci, imi pare rau ca nu-ti pot face alea, cand imi fac olea' de timp ma ocup nu-i graba man, chill ;)
King.SkuLLy Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Am revenit cu cateva avatare. p.s. Cei care imi trimiteti pm-uri, nu mai ma stresati, am un program destul de incarcat, in mare parte lucrez in week-end. şi câteva avatare simple pentru Hellboy la cererea lui, după modelul cerut, şi pentru că în mai puţin de o săptămână urmează Halloween-ul, m-am adaptat cu un nou avatar, tot nu miai urmat sfatul, trb ta..
Hutchinson Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 tot nu miai urmat sfatul, trb ta.. astea-s de sambata, duminica, mai vechi bv mane, mare talent. ms
Venomm Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 (edited) @@Grey, frumoase, îmi poti face şi mie una d-asta cu numele VENOMM pe ea? :D Edited October 26, 2016 by TL-Venomm.
Hutchinson Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 @@Grey, frumoase, îmi poti face şi mie una d-asta cu numele VENOMM pe ea? :D Nu cred ca mai am stock-ul, daca-l voi gasi, iti voi da pm.
iDonatello Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Talent adv. bravo mane, astept sa vad cum le faci pe alea pentru mine.
Maffeo Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Te descurci de minune. Astept un avatar de halloween cum stii tu sa faci mai bine si succes.
Recommended Posts