MRS. Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Putin cam intunecat si mai scade si din sharpen, in rest e ok kw
Hutchinson Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Putin cam intunecat si mai scade si din sharpen, in rest e ok kw ok eu inca astept avataru ala, bv o sa fac tare, fa si mie un avatar cand ai tu timp. poate gj ms
Cristea Daniel Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Fa si mie logo-uri cu orice model .tip de font.doar sami faci Bine ai venit pe profilul lui stalker Statisticile contului de pe forum Link-uri la board-urile mele Lista cu cei pe care ii respect te rog frumos si ai likes pana nu mai pot da.
Hutchinson Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Fa si mie logo-uri cu orice model .tip de font.doar sami faci Bine ai venit pe profilul lui stalker Statisticile contului de pe forum Link-uri la board-urile mele Lista cu cei pe care ii respect te rog frumos si ai likes pana nu mai pot da. Poţi face o cerere aici » http://forum.bugged.ro/forum/104-cereri-avatare-semnaturi-logouri/ Nu te pot ajuta, scuze.
Andrew- Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Blur v1.2, aştept păreri constructive, Foarte frumoase! GJ.
Hutchinson Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 (edited) Mici modificări aduse blurului, încă este în lucru, O semnătură pentru liderul Ballas de pe red.bugged.ro, @, Şi nişte logo-uri pentru profilul de forum pentru @, Şi o semnătură pentru @, Felicitări pentru admin! Aştept păreri constructive! Edited November 5, 2016 by Grey 6
Adrian Gheorghiu Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Mici modificări aduse blurului, încă este în lucru, O semnătură pentru liderul Ballas de pe red.bugged.ro, @, Şi nişte logo-uri pentru profilul de forum pentru @, Şi o semnătură pentru @, Felicitări pentru admin! Aştept păreri constructive! Frumoase lucarari. Imi faci si mie o astfel de semnatura cu News Reporters?
J u s t O n e Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Mici modificări aduse blurului, încă este în lucru, O semnătură pentru liderul Ballas de pe red.bugged.ro, @, Şi nişte logo-uri pentru profilul de forum pentru @, Şi o semnătură pentru @, Felicitări pentru admin! Aştept păreri constructive! Frumoase!
SempleOne Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Font-ul la logo-uri imi place, daca esti generos sa mi-l dai si mie :> Semnatura lui Flaviu e neuniforma (ma refer la acel rosu din spatele skin-ului), restul eh. La blur nu stiu ce ai imbunatatit ca nu prea se vede. Pe scurt, urit cum zice fratele SmoKe.
Hutchinson Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Te pricepi, continua. merci. Font-ul la logo-uri imi place, daca esti generos sa mi-l dai si mie :> Semnatura lui Flaviu e neuniforma (ma refer la acel rosu din spatele skin-ului), restul eh. La blur nu stiu ce ai imbunatatit ca nu prea se vede. Pe scurt, urit cum zice fratele SmoKe. Fontul se numeşte Lombok, schimbări sunt la blur sunt dacă te uiţi. urit hai pa Frumoase! merci. Frumoase lucarari. Imi faci si mie o astfel de semnatura cu News Reporters? N-am timp sincer.
.Flaviu Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Mici modificări aduse blurului, încă este în lucru, O semnătură pentru liderul Ballas de pe red.bugged.ro, @, Şi nişte logo-uri pentru profilul de forum pentru @, Şi o semnătură pentru @, Felicitări pentru admin! Aştept păreri constructive! Frumos, îți mulțumesc pentru semnătura și pentru felicitările aduse.
Hutchinson Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 urate bn ma, ai uitat cand te-am ajutat, huo Frumos, îți mulțumesc pentru semnătura și pentru felicitările aduse. merci.
Cristea Daniel Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Very nice sunt logo-urile alea a lui DIXON.+1 Good joob.
.AK.Rares Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Mici modificări aduse blurului, încă este în lucru, O semnătură pentru liderul Ballas de pe red.bugged.ro, @, Şi nişte logo-uri pentru profilul de forum pentru @, Şi o semnătură pentru @, Felicitări pentru admin! Aştept păreri constructive! Multumesc, continua ceea ce faci! +1
Hutchinson Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Very nice sunt logo-urile alea a lui DIXON.+1 Good joob. Merci. Multumesc, continua ceea ce faci! +1 merci si eu.
Coso Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Sunt foarte frumoase lucrările. Un lucru am să-ţi spun, nu-mi place (personal) că la semnăturile cu skin pui acea lumină din spate prea mare, skin-ul fă-l puţin mai mare şi nu mai folosi drop shadow la text, în rest, sunt super lucrările, blur ok, foarte faine.
Recommended Posts